Μust Win για δύο

Μust Win για δύο

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Τσάρλυ για τα παιχνίδια της Δευτέρας (29/01)!

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Τσάρλυ για τα παιχνίδια της Δευτέρας (29/01)!

Χετάφε – Γρανάδα

H Χετάφε έκανε έναν αξιόλογο πρώτο γύρο και κατάφερε από πολύ νωρίς, να μείνει έξω από κάθε συζήτηση για παραμονή στην κατηγορία. Είναι ένα επίπεδο πάνω από τις ομάδες που κινδυνεύουν και το έδειξε σε κάθε ευκαιρία. Το 2024 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο.

Έχει σημαδέψει το παιχνίδι

Έχασε εντός έδρας 0-2 απο την Ράγιο, έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 37ο λεπτό και με 9 παίκτες απο το 49ο. Ακολούθησε την περασμένη αγωνιστική η ήττα με 3-2 στην Οσασούνα. Σε ένα παιχνίδι πάντως, που η Χετάφε έδειχνε να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας και το έχασε από ένα απίστευτο γκολ, απο σέντρα σουτ του Αρέσκο. Μετά από αυτές τις δύο ήττες, το παιχνίδι με την Γρανάδα, είναι σημαδεμένο καθώς με νίκη θα καταφέρει να πάρει σοβαρό πλεονέκτημα.

Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια για την Χετάφε, με Ρεάλ εντός και Μπέτις εκτός και σε περίπτωση που δεν κερδίσει σήμερα, θα υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθεί ένα αρνητικό σερί και να δημιουργηθεί μία πίεση προς το φινάλε. Είναι καλύτερη ομάδα από την Χετάφε, οι Μαγιοράλ, Ουνάλ, Γκρίνγουντ καθαρίζουν αυτά τα παιχνίδια ο άσος στο  1,85.

Σαλερνιτάνα – Ρόμα

Πρώτος στόχος του Ντε Ρόσι, το  3Χ3

Η διοίκηση επέλεξε να διώξει τον Μουρίνιο, σε μία εποχή που το πρόγραμμα το δύσκολο τελειώσει και του δινόταν η ευκαιρία να πετύχει τρεις νίκες στην σειρά. Πιθανότατα επίτηδες δεν ήθελαν να του δώσουν την ευκαιρία, να γυρίσει το κλίμα και να μπορέσει να κρατήσει την θέση του, είχε αποφασιστεί πως αυτό που έβλεπαν δεν τους κάλυπτε. Ο Ντε Ρόσι στην πρεμιέρα του παρουσίασε την Ρόμα με τετράδα στην άμυνα, σε ένα 4-3-2-1 και ήρθε η νίκη με 2-1 επι της Βερόνα.

Επόμενο παιχνίδι μοιάζει κομβικό, γιατί αν περάσει με διπλό όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια απο το Σαλέρνο, ανοίγει ο δρόμος για το 3/3 στο ξεκίνημα. Ακολουθεί η Κάλιαρι και με ένα ξεκίνημα με 9 βαθμούς σε τρία παιχνίδια μπορεί να επανέλθει ο στόχος της 4άδας. Μόνο αν περάσει σήμερα απο την Σαλερνιτάνα, θα έχει δικαίωμα ο Ντε Ρόσι, να υποστηρίξει πως μπορεί να επαναφέρει την ομάδα του στην διεκδίκηση του συγκεκριμένου στόχου. Κομβικό το παιχνίδι απέναντι στην ουραγό και με εικόνα πεσμένης Σαλερνιτάνα.  Το διπλό στο 1,69.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ