Με τα «λιοντάρια» στη Σλοβενία

Με τα «λιοντάρια» στη Σλοβενία

Καλημέρα σας. Το είδαμε -για την ακρίβεια το πάθαμε- κι αυτό. Με 91 πόντους πρώτο ημίχρονο, χάθηκε το Over 160,5 στον αγώνα της Βόννης με τη Λούντβιγκσκμπουργκ. Το τελικό 80-75 επιβεβαίωσε το «διπλό» στο +9,5, αλλά οι δύο ομάδες έκαναν τραγικό τρίτο δεκάλεπτο και αυτό μας κόστισε ακριβά στο παμε στοιχημα. Τελικά επιλέξαμε το… λάθος γερμανικό παιχνίδι, αφού η Μπάγερν Μονάχου πήρε το ροζ φύλλο κόντρα στην Μπασκόνια, με 112-109 στην παράταση.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός…

Αφήνουμε τη Γερμανία και μεταφερόμαστε στη Σλοβενία και την πρωτεύουσα της χώρας τη Λιουμπλιάνα.

Τσεντεβίτα Ολίμπια – Λόντον Λάιονς Προγνωστικά

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα η Τσεντεβίτα ήταν η μοναδική ομάδα χωρίς επιτυχία στο EuroCup. Είχε ρεκόρ 0-15, όλα άλλαξαν, όμως, κόντρα στους Τάουερς, στο Αμβούργο, όπου πήρε το θετικό αποτέλεσμα με 114-83. Βέβαια, δεν έγινε υπερομάδα μετά από αυτή τη νίκη, κάτι που φάνηκε και λίγες ημέρες αργότερα όταν έχασε από τη Στουντένσκι με 82-78, για την Αδριατική Λίγκα.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά τους, τα «λιοντάρια» του Λονδίνου δίνουν τη μάχη τους για τη δεύτερη θέση του γκρουπ. Η επιθετική τους δεινότητα είναι δεδομένη και φάνηκε στο 93-72 επί της Μπεσίκτας, μίας από τις πιο σφιχτές άμυνες του EuroCup.

Θα εμπιστευτούμε, λοιπόν, το κίνητρο και την ποιότητα των Λάιονς και θα κρατήσουμε την επικράτησή τους με τουλάχιστον 4 πόντους διαφορά σε συνδυασμό με το Over 169,5 πόντοι, που προσφέρεται στο 2,55. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Τσεντεβίτα Ολίμπια – Λόντον Λάιονς: Λόντον Λάιονς -4,5 & Over 169,5 πόντοι ➡απόδοση 2,55

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ