Ποντάρισμα στο Κύπελλο Αγγλίας

Ποντάρισμα στο Κύπελλο Αγγλίας

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Τετάρτης (07/02)!

Καλημέρα φίλοι μου. Πέρασε και μάλιστα εύκολα, το συνδυαστικό στοίχημα στο Κόβεντρι – Σέφιλντ. Θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και ν σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ και το 2-1 έγινε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Η στήλη δεν είχε το απόλυτο, γιατί στο Πορτ Βέιλ – Λέιτον Όριεντ, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 1-0 και τα over 2,5 ήταν μακριά.

Το τρίτο παιχνίδι με το οποίο ασχολήθηκε η στήλη, το Γουόλσολ – Μόρκαμ, αναβλήθηκε…

Δεν είχαμε ρεπετισιόν στις επιτυχίες και πάμε στα σημερινά, όπου θα ασχοληθούμε μόνο με το Κύπελλο Αγγλίας και η στήλη θα προτείνει δυάδα…

Νότιγχαμ – Μπρίστολ Σίτι προγνωστικά

Παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου. Πριν από μία περίπου εβδομάδα, οι δύο ομάδες έπαιξαν στην έδρα της Μπρίστολ και το τελικό 0-0, οδήγησε στον σημερινό  επαναληπτικό.

Τις δύο ομάδες, χωρίζει μια κατηγορία και η Νότιγχαμ στα δικά μου μάτια, είναι φαβορί για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Ο πρώτος στόχος της Φόρεστ είναι φυσικά η παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά το Κύπελλο στην Αγγλία, δεν το σνομπάρει καμία ομάδα.

Θα ποντάρω στο 1Χ & over 2,5 σε απόδοση 2,18. Εκτιμώ ότι θα μπουν γκολ στο ματς και στον προηγούμενο γύρο, η Νότιγχαμ απέκλεισε την Μπλάκπουλ στην παράταση, με το ματς να λήγει 202, στην κανονική διάρκεια…

Άστον Βίλα – Τσέλσι προγνωστικά

Στις 26 Ιανουαρίου, οι δύο ομάδες μονομάχησαν στην έδρα της Τσέλσι και το ματς έληξε 0-0. Ως εκ τούτου, υπάρχει επαναληπτικός στην έδρα της Άστον Βίλα, σε ένα παιχνίδι που δεν βγαίνει εύκολα άκρη, όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα.

Και αυτό συμβαίνει, λόγω της εικόνας που έχουν οι φιλοξενούμενοι. Η Τσέλσι, παρουσιάζει μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της και βρίσκεται και σε άσχημο φεγγάρι. Προέρχεται από δύο σερί, βαριές ήττες. Συγκεκριμένα, έχασε με 4-1 από την Λίβερπουλ και με 2-4 από την Γουλβς! Με άλλα λόγια, προέρχεται από δύο τεσσάρες!

Ευελπιστώ να συνεχιστεί το σερί με τα goal/goal & over 2,5, γιατί αυτή θα είναι η επιλογή μου, σε απόδοση 1,88.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ