Με «σεληνιασμένο» Βίνι για το 7/7

Με «σεληνιασμένο» Βίνι για το 7/7

Στο προσκήνιο η αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Λειψία.

Ένα δοκάρι του 88ου λεπτού στο Μεντιτερανέο μας στέρησε το χθεσινό απόλυτο, αλλά το late goal της Τσέλσι πλήρωσε το “δυνατό σημείο” (2 & Over 1.5) ξανά και χάρισε +21 μονάδες στο ετήσιο ταμείο.

Το παρολί χάθηκε ξανά με 2/3 επιλογές, πήγαν στράφι οι ευστοχίες σε Τραπεζούντα & Αρούκα για το 0-0 της Αθλέτικ.

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης

Προβληματική η επιστροφή της Λειψίας από τη χειμερινή διακοπή, μόνο την προβληματική Ουνιόν (2-0) κατάφερε να κερδίσει στα 5 παιχνίδια του 2024 στην Bundesliga. Έχει μεγάλα θέματα στο αμυντικό transition, δέχθηκε 10 γκολ στα 4 τελευταία ματς. Δεν δείχνει ικανή αγωνιστικά και ισχυρή πνευματικά για να βάλει έντονα προβλήματα στην Ρεάλ που ουσιαστικά “καθάρισε” τη La Liga με την σαββατιάτικη 4αρα επί της Χιρόνα.

Η απουσία του Μπέλιγχαμ είναι κομβική για τους Μαδριλένους, αλλά δεν λείπουν οι ποιοτικές λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής για τον Αντσελότι. Ο Μπραχίμ Ντίαθ, επί παραδείγματι, έχει ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις όποτε χρειάστηκε. Επιπλέον, ο “σεληνιασμένος” Βινίσιους θα καλύψει και το δημιουργικό και το εκτελεστικό κενό. Δεν παίζεται στην κατάσταση που είναι αυτή στην στιγμή ο Βραζιλιάνος. Προφανώς υπάρχει χάσμα στο “βάρος” της φανέλας και η απόδοση για την 7η σερί νίκη της “βασίλισσας” στη διοργάνωση είναι αξιόλογη. Στο 2.20 το διπλό.

Έξτρα ποντάρισμα στο σκοράρισμα του Βινίσιους σε απόδοση 2.87.  Έχει επιστρέψει φορτσάτος από τον τραυματισμό του, σκόραρε 6 φορές στις 6 τελευταίες συμμετοχές του και το Σάββατο ήταν τρομακτικός. Βρίσκεται σε επίπεδο που οδηγεί τον Αντσελότι να τον χαρακτηρίζει ως τον κορυφαίο του πλανήτη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης  ➡ 2 (απόδοση 2.20)

Σκόρερ

22:00 | Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης  ➡ Βινίσιους να σκοράρει (απόδοση 2.87)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ