Καλές αποδόσεις στην Ιταλία

Καλές αποδόσεις στην Ιταλία

Τα προγνωστικα του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Κυριακής (03/03)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας…

Καλημέρα φίλοι μου. Μόνο η Μαρσέιγ μας δικαίωσε χθες και μάλιστα σε εξαιρετική απόδοση (2,45). Οι Μασσαλοί  πέρασαν τρένο από την έδρα της Κλερμόν και τζάμπα πήγε και το Χ2 που βάλε. Ακόμα και έτσι, η διπλή ευκαιρία, μαζί με το over 2,5 ήταν εξαιρετική επιλογή.

Η άλλη διπλή ευκαιρία σε συνδυασμό με το over 2,5 πέρασε, αφού η Ουνιόν κέρδισε τη Λέουβεν, αλλά με 2-0. Εκεί που η στήλη ήταν μακριά, ήταν στην Ιταλία και στο Τορίνο – Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, αφού ο επιθετικός της Τορινο έκανε τον… σούπερμαν.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες και το ματς έσβησε και δεν είχε γκολ.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά, όπου και πάλι η στήλη θα ασχοληθεί κυρίως με το ιταλικό πρωτάθλημα.

Αταλάντα – Μπολόνια προγνωστικά

Το αήττητο σερί των οκτώ αγώνων (6-2-0) έσπασε και μάλιστα με άσχημο τρόπο για την Αταλάντα. Η ομάδα από το Μπέργκαμο, πήγε στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την Ίντερ και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0.

Σήμερα υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τη Μπολόνια, Μιλάμε για ομάδα που κανείς δεν την περίμενε και έχει βρεθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας, διεκδικώντας την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα στα πέντε over 2,5 και οι φιλοξενούμενοι, πέντε στα επτά! Είναι ομάδες που σκοράρουν και μου προκαλεί έκπληξη, που βρίσκουμε το over 2,5 σε απόδοση 2,07.

Άντερλεχτ – Έουπεν προγνωστικά

Να διατηρήσει ζωντναές τις λίγες ελπίδες που έχει, για κατάκτηση του πρωταθλήματος προσπαθεί η Άντερλεχτ. Μετρά τέσσερις σερί νίκες και σήμερα κόντρα στην Έουπεν, το νικηφόρο σερί είναι πιθανό να συνεχιστεί. Αν κερδίσει, θα μειώσει και πάλι την διαφορά από την πρωτοπόρο Ουνιόν, στους οκτώ βαθμούς και θα ελπίζει στο θαύμα.

Αν στραβοπατήσει σήμερα, θα μιλάμε για τεράστια γκέλα, αφού η Έουπεν προέρχεται από πέντε σερί ήττες και δεν έχει τη δυναμική να κοντράρει τους γηπεδούχους. Οι τρεις τελευταίες νίκες της Άντερλεχτ συνοδεύτηκαν και από over 2,5 και θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και τέταρτη φορά. Γιατί η επιλογή μας στο ματς, θα είναι νίκη της Άντερλεχτ σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,80.

Νάπολι – Γιουβέντους προγνωστικά

Τρέχει και δεν φτάνει η Νάπολι, που μετά το περσινό πρωτάθλημα, παρουσίασε φέτος πολύ άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο. Κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Έχει δρόμο μπροστά της και σήμερα που υποδέχεται την Γιουβέντους θέλει τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν την ασταμάτητη Ίντερ και από εκεί που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, έμειναν 12 βαθμούς πίσω.

Την προηγούμενη αγωνιστική, οι δύο ομάδες έσπασαν ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη και στα παιχνίδια τους μπαίνουν γκολ. Θα ποντάρω στην έδρα της Νάπολι (1Χ) σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1,98.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ