Ένταση στο Λονδίνο, σασπένς στη Βαρκελώνη

Ένταση στο Λονδίνο, σασπένς στη Βαρκελώνη

Τα βλέμματα στο Champions League...

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Μίνιμαλ το κέρδος (+5 μονάδες) της χθεσινής στήλης. Επιβεβαιώθηκε αργά το Χ2 & Over 1.5 της Σεβίλλη στην Αλμερία, αλλά η εκτίμηση στο Ζιλ Βισέντε – Τσάβες έπαιξε έξω, καμία εκ των δύο δεν ρίσκαρε και χάθηκε το Over 2.5.

Άρσεναλ – Πόρτο

Η Άρσεναλ “πετάει” στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει μπει στο 2024 με 8/8 νίκες και 33 γκολ ενεργητικό κι από προχθές απολαμβάνει την κορυφή. Απόψε καλείται να αποδείξει ότι η αναιμική εμφάνιση και η δικαιολογημένη ήττα (1-0) στο “Ντραγκάο” ήταν δυσάρεστη παρένθεση.

Καλείται να βρει δημιουργικές λύσεις απέναντι στο συμπαγές πλάνο του Κονσεϊσάο, ο οποίος κατάφερε να την βραχυκυκλώσει πριν τρεις εβδομάδες. Οι Πορτογάλοι είναι στο καλύτερο σημείο της σεζόν τους, έχτισαν κι άλλο το μομέντουμ τους με την 5αρα επί της Μπενφίκα και το άνετο πέρασμα από το Πορτιμάο. Θα παίξουν και με τον χρόνο και με τα νεύρα των “κανονιέρηδων”, δεν θα διστάσουν να κάνουν μαρκαρίσματα σκοπιμότητας.

Αναμένεται μπόλικη ένταση, αγωνιστική και μη, στο Λονδίνο, μοιάζει πιθανό να ισοφαριστεί ή και να ξεπεραστεί ο αριθμός των καρτών (5) που βγήκαν στο “Ντραγκάο”. Επιλογή το Over 4.5 κάρτες σε απόδοση 1.95.

Μπαρσελόνα – Νάπολι

Αρκετά βελτιωμένη στο ανασταλτικό κομμάτι τον τελευταίο μήνα η Μπάρσα, δεν δέχθηκε γκολ στα τρία παιχνίδια που διαδέχθηκαν την ισοπαλία (1-1) στον ιταλικό νότο. Οι απουσίες στη μεσαία γραμμή έχουν οδηγήσει εν μέρι τον Τσάβι σε πιο συντηρητικό πλάνο κι απόψε δεν έχει την πολυτέλεια να ανοίξει τον ρυθμό δίχως Πέδρι, Ντε Γιονγκ, μεταξύ άλλων και με έναν καταπονημένο Γκιουντογκάν.

Η Νάπολι είναι σε ανοδική τροχιά με τον Καλτσόνα στον πάγκο και τον Κβαρατσκέλια να θυμίζει τον περσινό του εαυτό στα τρία τελευταία παιχνίδια. Δίκαιη η “μοιρασιά” πριν τρεις εβδομάδες, το αγωνιστικό μομέντουμ δίνει καλές πιθανότητες να δούμε την πρώτη παράταση των φετινών νοκ άουτ αγώνων στο Champions League. Ρίσκο στο αγκάνιωτο Χ, σε απόδοση 4.02.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Άρσεναλ – Πόρτο  ➡ Over 4.5 κάρτες (απόδοση 1.95)

22:00 | Μπαρσελόνα – Νάπολι  ➡ Χ (απόδοση 4.02)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ