Repeat απέναντι στην αγαπημένη

Repeat απέναντι στην αγαπημένη

Άδειο το στοιχηματικό πρόγραμμα με τις εθνικές ομάδες να προετοιμάζονται για προκριματικά και φιλικά παιχνίδια, στην σημερινή στήλη θα εμπλουτίσουμε την ενότητα με τα μακροχρόνια πονταρίσματα κι από αύριο θα φύγουμε για άδεια.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Τσάμπιονς Λιγκ Μακροχρόνια

Η κλήρωσης της Παρασκευής δημιούργησε το bracket και μας προσφέρει μία ξεκάθαρη εικόνα για τα πιθανά ζευγάρια για τον τελικό του Γουέμπλεϊ την  του Ιούνη.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι και με την βούλα η καλύτερη ομάδα του πλανήτη. Ήταν σταθερά την τελευταία 5ετία, πλέον έχει και τους τίτλους για να το αποδείξει. Ήταν ξεκάθαρο το σύμπλεγμα που έβγαζε τα προηγούμενα χρόνια στα νοκ άουτ παιχνίδια, το αποτίναξε αυτό με την κατάκτηση στην Κωνσταντινούπολη.

Έχει φορμαριστεί και πάλι στο κατάλληλο σημείο, πραγματοποιεί ξανά κυριαρχικές εμφανίσεις και στα διπλά παιχνίδια έχει το μεγάλο αβαντάζ του Etihad. Όχι ότι είναι κάποια καυτή έδρα, αλλά εκεί οι παίκτες του Γκουαρδιόλα τρομάζουν. Τελευταία φορά που ηττήθηκαν εντός έδρας σε αγώνα Champions League ήταν τον Σεπτέμβριο του 2018. Έκτοτε έχουν ρεκόρ 28-2-0 με κορωνίδα το περσινό 4-0 επί της Ρεάλ!

Είναι δικαίως φαβορί και με την περσινή εμπειρία προβλέπουμε repeat. Το αξίζει ποδοσφαιρικά. Για την ομάδα φιναλίστ θα ρισκάρουμε στην αγαπημένη του Γκουαρδιόλα.

Το έτερο κομμάτι του bracket περιλαμβάνει Ατλέτικο – Ντόρτμουντ & Παρί – Μπαρσελόνα.

Στα μάτια μας οι Ισπανοί, ως και πιο έμπειροι στη διοργάνωση, έχουν προβάδισμα πρόκρισης. Και στην μεταξύ τους μονομαχία υπάρχει ξεκάθαρο miss match Τσάβι – Σιμεόνε. Σε 5 παιχνίδια που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι ο Καταλανός μετρά ισάριθμες νίκες, με συνολικο σκορ 10-2!

Οι απουσίες στη μεσαία γραμμή έχουν οδηγήσει τον Τσάβι σε πιο συμπαγές τακτικό πλάνο, ενδεχομένως να βοήθησαν να βρεθεί ανασταλτική ισορροπία. Κι από τότε που ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν οι “μπλαουγκράνα” τρέχουν ρεκόρ 7-3-0. Θα ποντάρουμε ότι θα βρουν λύση να περιορίσουν τον Μπαπέ στα προημιτελικά, να επιβεβαίωσουν το ευνοϊκό ματσάρισμα με τους Μαδριλένους και στον τελικό να λυγίσουν από την αρμάδα του Πεπ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

01/06 | Champions League: Φορκάστ με ακριβή σειρά πρόβλεψης  ➡ 1η Μαν. Σίτι – 2η Μπαρτσελόνα (απόδοση 8.50)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ