Bet Builder με Θρύλο…

Bet Builder με Θρύλο…

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Ηρακλή Αντύπα για την Τρίτη (19/03)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Δε μετάνιωσα για τις χθεσινές επιλογές, έστω και αν χάθηκαν και οι δύο στο γκολ. Σας έγραψα ότι δεν αξίζει η νίκη της Στόκπορτ στις αποδόσεις που κυκλοφορούσε και το κόντραρα στον «άσο», αλλά δυστυχώς το ματς έμεινε στο 1-1. Μπορούσε η Κρόουλι να κερδίσει, αλλά έμεινε πίσω στο σκορ και μετά ήταν δύσκολη η ανατροπή.

Στο ματς με τους νέους της Μάντσεστερ και της Γουέστ Μπρόμγουιτς, μας έλειψε ένα γκολ της τελευταίας για να περάσει το συνδυαστικό στοίχημα.

Σήμερα έχει… αποτοξίνωση από ποδόσφαιρο και η στήλη θα ασχοληθεί μόνο με ένα παιχνίδι μπάσκετ και τη δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στην Τουρκία.

Θα φτιάξουμε Bet Builder και θα περιμένουμε από τρεις παίκτες να μας δικαιώσουν…

Εφές – Ολυμπιακός προγνωστικά

Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Εφές παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να μπει στα play in και ο Ολυμπιακός για να δώσει συνέχεια στην ανοδική του πορεία και να αποκτήσει το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ξέρουν ότι αν περάσουν σήμερα νικηφόρα από την Κωνσταντινούπολη, θα πραγματοποιήσουν τεράστιο βήμα για την υλοποίηση του στόχου τους.

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανανέωσαν το συμβόλαιο του Φαλ και πιστεύω ότι ο Γάλλος σέντερ θα κάνει σήμερα καλή εμφάνιση.

Θα περιμένω να πετύχει οκτώ πόντους (απόδοση 1,90) και να μαζέψει έξι ριμπάουντ (απόδοση 2,12).

Η τρίτη μου επιλογή θα είναι το να ευστοχήσει σε τρία δίποντα ο Πίτερς (απόδοση 1,82) και το ίδιο (τρία δίποντα), θέλω να βάλει και ο Γκος (απόδοση 1,87).

H συνολική απόδοση στο Bet Builder είναι 14 και νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ