Με Ουίλιαμς-Γκος, Κλάιμπερν και Έβανς στο 31,40

Με Ουίλιαμς-Γκος, Κλάιμπερν και Έβανς στο 31,40

Καλημέρα σας. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση τετράδας και, σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται, νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 89-76, χθες, στο Βελιγράδι. Οι «πράσινοι», με όπλο την άμυνά τους, επέβαλαν τον ρυθμό τους και έδειξαν ότι παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι του πλεονεκτήματος της έδρας στα play off, αφού μετά τα χθεσινά αποτελέσματα βρίσκονται στην τρίτη θέση, σε τριπλή ισοβαθμία, με τις Μονακό και Φενέρμπαχτσε. Φυσικά με αυτόν τον τρόπο, εμείς πήγαμε για δεύτερη διαδοχική ημέρα στο ταμείο στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Συνεχίζουμε με την Ευρωλίγκα και σε μία ημέρα που το πρόγραμμα είναι λίγο περίεργο θα κάνουμε και εμείς μία επιλογή μεγαλύτερου ρίσκου.

Ευρωλίγκα Προγνωστικά

Θα κρατήσουμε τρεις επιλογές ζητώντας δυάδες και την τριάδα, με ποντάρισμα 2,5 ευρώ ανά στήλη, ήτοι 10 ευρώ συνολικά. Αν μία δυάδα επιβεβαιωθεί τότε θα είμαστε κερδισμένοι, ενώ αν βγουν και τα τρία τότε η απόδοση θα είναι 31,40!

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Αναντολού Έφες – Άλμπα Βερολίνου (19:30) και πρόκειται για το Over στις ασίστ του Ουίλ Κλάιμπερν. Ο φόργουορντ των γηπεδούχων έχει τη δυνατότητα να φτιάξει παιχνίδι και για τους συμπαίκτες και το να μοιράσει 3 ή περισσότερες τελικές πάσες προσφέρεται στο 2,52. 

Η δεύτερη είναι από το Ζάλγκιρις – Μπασκόνια (20:00) και θα ζητήσουμε το Over 4,5 ασίστ του Κίναν Έβανς (2,20), που έχει την ποιότητα τόσο να σκοράρει, αλλά και να δημιουργήσει.

Τέλος, από το ματς του «Ειρήνης και Φιλίας», το Ολυμπιακός – Βιλερμπάν (21:15), περιμένουμε από τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος να είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με το ματς στην Κωνσταντινούπολη και συνυπολογίζοντας την επιβάρυνση του Τόμας Ουόκαπ θα κρατήσουμε το 16+ στο άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ, στο 2,52.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Σύστημα ζητώντας δυάδες και τριάδα ➡απόδοση 31,40

19:30 Ουίλ Κλάιμπερν 3+ ασίστ ➡απόδοση 2,52

20:00 Κίναν Έβανς Over 2,5 ασίστ ➡απόδοση 2,20

21:15 Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος 16+ Πόντοι + Ριμπάουντ + Ασίστ ➡απόδοση 2,52

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ