Η ελκυστική ομάδα που δημιουργεί ο Ντε Λα Φουέντε

Η ελκυστική ομάδα που δημιουργεί ο Ντε Λα Φουέντε

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ για την Παρασκευή (22/03)!

Γράφει ο Τσάρλυ

Στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, στην έδρα της Γουέστ Χαμ, θα διεξαχθεί ένα πολύ ελκυστικό φιλικό. Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Κολομβία. Φιλικό είναι κανείς, δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πως θα το αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές, πάντως η ενδεκάδα που δίνεται της Ισπανίας, μοιάζει πολύ δυνατή.

Ισπανία – Κολομβία

Ενδεκάδα με ενδιαφέρον

Σίμον κάτω από τα δοκάρια,  Καρβαχάλ, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Γκριμάλντο τετράδα στην άμυνα, Ρόντρι, Ρουίζ, Μερίνο στον άξονα και επιθετική τριάδα οι Όλμο, Μοράτα, Γουίλιαμς. Είναι μία φρέσκια Εθνική Ισπανίας, που δημιουργεί ο Ντε Λα Φουέντε και πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον να την δούμε στο Ευρωπαϊκό.

Η Κολομβία, έχει ένα αήττητο με τον Νέστορ Λορέντσι, το οποίο σήμερα πιστεύω πως κλονίζεται. Απέναντι σε αυτήν την Ισπανία, τριάδα άξονα θα είναι ο Καστάνο της Κράσνονταρ, ο Κάρασκάλ της Ντιναμό Μόσχας και ο γνωστός μας Χάμες.

Η λογική λέει πως η Ισπανία θα πάρει το κέντρο και θα πάρει την νίκη. Ο άσος στο 1,86 στην bet365.

Ολλανδία – Σκωτία

Με απουσίες και επιθετικότητα

Στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα η Ολλανδία θα υποδεχτεί την Σκωτία. Δύο ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση τους στο Ευρωπαϊκό θα δώσουν ένα δυνατό φιλικό. Οι Ολλανδοί ήταν στον όμιλο μας, πήραν την πρόκριση επειδή κατάφεραν και μας κέρδισαν δύο φορές. Ο Κούμαν δεν έχει διαθέσιμους τους Φαν Φέρτ, Ντε Γιόνκ, Μπεργκχάους, Μπρόμπεϊ, ενώ αναβλήθηκε το ντεμπούτο του Ζίρκζι που πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν στην Μπολόνια γιατί είναι τραυματίας.

Οι Σκωτσέζοι έκαναν εντυπωσιακά προκριματικά. Πήραν εύκολα την πρόκριση σε όμιλο με Ισπανία, Νορβηγία, Γεωργία, Κύπρο, με ρεκόρ 5-2-1, ξεκινώντας με 5 σερί ήττες.. Υπάρχει ενθουσιασμός αλλά και ποιότητα. Ρόμπερτσον Μακ Τόμινι, Μακ Γκιν, Τίρνι ηγούνται αυτής της προσπάθειας. Στα δύο γερά φιλικά που έδωσε η Σκωτία, ηττήθηκε με 1-3 απο την Αγγλία και με 1-4 απο την Γαλλία. Και στα δύο παιχνίδια σκόραρε και στα δύο επιβεβαιώθηκε το over.

Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα παίξουν και οι τιμές του over 2,5 στο 1,77 έχουν ενδιαφέρον.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ