Η απόδραση των «βιολετί»

Η απόδραση των «βιολετί»

Καλημέρα σας. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έβαλε υποθήκη για τη δεύτερη θέση, με το 89-81 επί της Μπαρτσελόνα χθες στο ΟΑΚΑ, καθώς μπορεί να μην κάλυψε, αλλά να ισοφάρισε τη διαφορά του πρώτου ματς, έχει, όμως, καλύτερο goal average αυτή τη στιγμή. Ελληνιστί, διαφορά πόντων. Πάντως, το κακό αμυντικά πρώτο ημίχρονο των «πρασίνων» μάς κόστισε, αφού ήταν ο βασικός παράγοντας για τον οποίον ο αγώνας ξεπέρασε τους 165,5 πόντους. Οπότε, δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε στα ταμεία στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Αφήνουμε την Ευρωλίγκα, μια και η διαβολοβδομάδα ολοκληρώθηκε, και πάμε στη Γερμανία.

Κράιλσχαϊμ Μέρλινς – Γκέτινγκεν Προγνωστικά

Πέντε διαδοχικές αποτυχίες και οκτώ στα πρόσφατα εννέα έχουν οι Μέρλινς, με την εικόνα τους να είναι πολύ προβληματική το τελευταίο διάστημα. Η αμυντική συνέπεια αγνοείται και αυτός θεωρείται ο κυριότερος λόγος που το συγκρότημα από το Κράιλσχαϊμ βρίσκεται στην τελευταία θέση.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Γκέτινγκεν έρχεται κι αυτή από αρνητικό σερί τριών αγώνων, αλλά αντιμετώπισε ομάδες που βρίσκονται πολύ ψηλά στην κατάταξη. Επίσης, το πρόσωπό της κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ήταν ενθαρρυντικό, αφού ήταν στο +14 στις αρχές της τρίτης περιόδου, προτού οι ποιοτικότατοι Βαυαροί βάλουν μπροστά τις μηχανές. Γενικότερα, με αντιπάλους ομάδες που είναι χαμηλότερα από αυτήν στη βαθμολογία έχει ρεκόρ 5-2.

Παράλληλα, οι «βιολετί» μετρούν τρεις κολλητές νίκες επί των Μέρλινς και θεωρούμε αρκετά πιθανό να επεκτείνουν το σερί τους. Είναι καλύτερη ομάδα, βρίσκονται σε πιο καλό μομέντουμ και σε αποδόσεις οριακού αουτσάιντερ θα ποντάρουμε στο «διπλό», στο 2,05. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Κράιλσχαϊμ Μέρλινς – Γκέτινγκεν: Γκέτινγκεν ➡απόδοση 2,05

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ