Αποδόσεις που αξίζουν…

Αποδόσεις που αξίζουν…

Τα προγνωστικα στοιχημα του Ηρακλή Αντύπα για το Σάββατο (23/03)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου και εύχομαι να έχετε ένα καλό τριήμερο. Για Σάββατο το κουπόνι είναι φτωχό και ευτυχώς για τη στήλη, υπάρχουν οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Άλλωστε, δεν είναι και λίγες οι φορές που μπορεί να παίζει η Μπαρτσελόνα και εγώ να ποντάρω στη Μάνσφιλντ.

Όσοι παρακολουθείτε τη στήλη, θα το γνωρίζετε. Ως εκ τούτου, σήμερα που δεν υπάρχουν τα γνωστά πρωταθλήματα, η επιλογή αυτών των ομάδων, αποτελεί μονόδρομο.

Πριν πάμε στη σημερινή τριάδα, η επιλογή μου να ασχοληθώ με Bet Builder στο μπάσκετ, δεν ήταν σοφή, αφού μόνο ο Φαλ στάθηκε στο ύψος του.

Νορθάμπτον – Ντέρμπι προγνωστικά

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ντέρμπι. Κέρδισε το ντέρμπι με το Μπόλτον και  έφτασε τις τέσσερις στη σειρά νίκες. Την συναντάμε στο δεύτερο βαθμολογικό σκαλοπάτι, μια θέση που οδηγεί απευθείας σε άνοδο.

Τις τρεις από τις τέσσερις αυτές νίκες, τις συνδύασε και με over 2,5.

Η Νορθάμπτον από την πλευρά της, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και έμεινε πίσω στην διεκδικήσει της ανόδου. Περιπέτειες για την παραμονή δεν έχει και παίζει ελεύθερα. Φαβορί είναι φυσικά οι φιλοξενούμενοι, αλλά εκτιμώ ότι το να σημειωθούν τρία γκολ στο ματς έχει τύχη και σίγουρα αξίζει σε απόδοση 2,07.

Μόρκαμ – Τζίλιγχαμ προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες παλεύουν για την είσοδο στα πλέι οφ. Η Μόρκαμ απέχει τέσσερις βαθμούς από την 7η θέση και η Τζίλιγχαμ μόλις έναν. Το μεταξύ τους παιχνίδι είναι κρίσιμο και όποιος κερδίσει θα κάνει αποφασιστικής σημασίας βήμα για την υλοποίηση του στόχου.

Οι εταιρείες δίνουν φαβορί τους φιλοξενούμενους, αλλά σε τέτοιο παιχνίδι, δεν είναι εύκολο να το ποντάρεις σε σημείο.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον, η εικόνα της Μόρκαμ. Σα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια σημειώθηκαν τουλάχιστον τέσσερα γκολ (!) και σκόραραν και οι δύο ομάδες. Θα πήγαινα στο over 2,5 που πληρώνει εξαιρετικά (2,15), αλλά με φρενάρει η Τζίλιγχαμ, μια ςκαι στα παιχνίδια της δεν έχουμε πάρτι από γκολ.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το βλέπω πιθανό. Και το συναντάμε σε αρκετά καλή απόδοση (1,90) στην bet365.

Σάτον – Άκρινγκτον προγνωστικά

Η Σάτον μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά παλεύει τα ματς και έχει ελπίδες παραμονής. Η Άκρινγκτον, από την πλευρά της, έχει ξεμπλέξει από αυτές τις περιπέτειες και τρέφει κάποιες ελπίδες για τα πλέι οφ, μιας και απέχει επτά βαθμούς από την 7η θέση.

Αν κάνει ένα καλό σερί, τότε μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Το ενδιαφέρον με τους φιλοξενούμενους είναι ότι προέρχονται από πέντε σερί over 2,5 και στα τρία σκόραραν και οι δύο ομάδες. Θέλω να ελπίζω, ότι τα over 2,5 συνεχιστούν, αφού θα το αγοράσω σε απόδοση 1,85.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ