Τριάδα επιλογών από τη Β Γαλλίας

Τριάδα επιλογών από τη Β Γαλλίας

Επιστροφή για τη στήλη του Bethome.gr, μετά και την περασμένη Τετάρτη, όταν και μας τα χάλασε η Ρεν, μένοντας “άσφαιρη” στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν (1-0) για το κύπελλο, γεγονός ου δεν επιβεβαιώσε την επιλογή του 1Χ & Goal/Goal (2.30). Πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, οπου θα κινηθώ προς τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Σεντ Ετιέν – Κονκαρνό Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει η Σεντ Ετιέν εδώ και επτά αναμετρήσεις (6-1-0), μετά και το εκτός 0-2 επί της Βαλενσιέν. Τρίτη διαδοχική νίκη, έχοντας προηγηθεί εκείνες επί των Οσέρ (1-0 εντός) και Μπαστιά (0-4 εκτός), κρατώντας και ανέπαφη την εστία της για τέταρτο σερί παιχνίδι. Στο -7 από την κορυφή, έχοντας επικρατήσει και στα τρία πιο πρόσφατα εντός της. Χωρίς νίκη παρέμεινε για έκτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος η Κονκαρνό (0-2-4), μετά και το εντός 2-4 από την Ανζέ. Βρίσκεται για την ώρα είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, με μόλις ένα διπλό σε πέντε εξόδους. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, επιλογή μου το συτνδυαστικό 1 & Over 1.5 στο 1.75.

Μπαστιά – Ντανκέρκ Προγνωστικά

Τη νίκη πανηγύρισε και πάλι η Μπαστιά, ερχόμενη από το εκτός 1-2 επί της Λαβάλ, μετά και τις δυο ήττες που υπέστη από Τρουά (2-0 εκτός) και Σεντ Ετιέν (0-4 εντός). Για την ώρα είναι στο +3 από την τελευταία τετράδα, έχοντας ηττηθεί στα 3/5 πιο πρόσφατα εντός της, στα οποία είχε και δυο νίκες. Αντίστοιχα, από ήττα έρχεται και η Ντανκέρκ, μετά και το εντός 0-2 από την Ανεσί, που έβαλε τέλος στο αήττητο των δέκα αγώνων (7-3-0). Στο +1 από την αποψινή της αντίπαλο και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αλώβητη στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της, με 3/5 νίκες. Θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι είναι πιο πειστικοί και γι’ αυτό θα πάω με το Χ2 σε απόδοση 1.75.

Παρί – Γκρενόμπλ Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος η Παρί (2-6-0), μετά και το εντυπωσιακό 3-3 στο εκτός με τη Μπορντό. Πρώτη απώλεια μετά τις δυο νίκες που πήρε κόντρα σε Καέν (0-1 εκτός) και Αζαξιό (2-0 εντός), είναι στο -3 από τα πλέι οφ. Μια ήττα στα επτά τελευταία εντός της (3-3-1). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι εδώ και επτά αναμετρήσεις η Γκρενόμπλ (0-1-6), ερχόμενη από το εντός 0-0 με τη Γκινγκάμπ. Βρίσκεται έτσι δυο βαθμούς πίσω από την Παρί, έχοντας ηττηθεί παράλληλα και στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη απόψε οι γηπεδούχοι κόντρα σε μια Γκρενόμπλ που δεν είναι στα καλύτερα της, οπότε και επιλογή είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.97.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ