Απόδοση 6,69…

Απόδοση 6,69…

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Ηρακλή Αντύπα για τη Δευτέρα (08/04)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλή εβδομάδα φίλοι μου. Ελάχιστες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, αλλά υπάρχουν τρία ματς που μπορεί να μας στείλουν ταμείο. Δύο από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας και ένα από τη Δανία.

Πριν πάμε στα σημερινά, ο χθεσινός απολογισμός της στήλης. Πέρασε εύκολα – σε απόδοση 1,91 – το goal/goal & over 2,5 στο παιχνίδι Τότεναμ – Φόρεστ και έστω και στο 90’ το Χ2 & over 1,5 στο Άρης – Παναθηναϊκός (απόδοση 1,70). Και μας την έκανε, η Μόλντε, η οποία κέρδισε με 1-0 την Χαμ Καμ. Σε ένα ματς που θέλαμε η νικήτρια ομάδα να μην ηττηθεί και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ.

Και μου έκανε εντύπωση, ότι κανένα από τα παιχνίδια στο Νορβηγικό πρωτάθλημα, δεν ήρθε over…

Πάμε στα σημερινά.

Μπρόντμπι – Σίλκεμποργκ προγνωστικά

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μπρόντμπι. Έξι ματς έχει δώσει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία!  Με τους 16 αυτούς βαθμούς, διεκδικεί με τεράστιες αξιώσεις τον τίτλο και αν κερδίσει τη Σίλκεμποργκ, θα προσπεράσει την πρωτοπόρο Μίντιλαντ.

Οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν αντίθετη διαδρομή και στα τελευταία έξι ματς, δεν σταύρωσαν ούτε βαθμό. Μόνο ήττες.

Αν σπάσει το… ρόδι σήμερα, θα την πατήσουμε, γιατί η επιλογή μας σε απόδοση 2,00 στην bet365 θα είναι να κερδίσει η Μπρόντμπι και να σημειωθούν στο ματς, τουλάχιστον τρία γκολ.

Ουτρέχτη Β’ – Βίλεμ προγνωστικά

Στη κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Βίλεμ, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Μετρά τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα και σήμερα, στην έδρα της δεύτερης ομάδας της Ουτρέχτης θέλει να τα κάνει πέντε.

Οι γηπεδούχοι, μόνο σε καλό φεγγάρι δεν βρίσκονται. Μετρούν έξι στη σειρά ήττες και σε αυτά τα παιχνίδια, έχουν δεχθεί 18 γκολ!

Δεν τίθεται θέμα. Η Βίλεμ είναι καλύτερη ομάδα και το φαβορί για τη νίκη. Αν προσθέσουμε και το over 2,5 η απόδοση φτάνει στο συμπαθητικό 1,83.

Άλκμααρ Β’ – Έμεν προγνωστικά

Μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι το βρει κάποιος το σημείο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ομάδες ισοδύναμες με μεταπτώσεις στην απόδοσή τους. Και επειδή δεν ξέρω πως έχουν ξυπνήσει οι παίκτες θα ακολουθήσω διαφορετική διαδρομή και θα κάνω παιχνίδι με τα γκολ.

Συγκεκριμένα, θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ, σε απόδοση 1,83.

Η Έμεν προέρχεται από τρία σερί over 2,5 και οι γηπεδούχοι έχουν να επιδείξουν πέντε goal/goal στα έξι τελευταία τους ματς.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ