Ματσάρισμα για γκολ στο Λούμπιν

Ματσάρισμα για γκολ στο Λούμπιν

“Τρεις του κλέφτη” τελικά στο Old Trafford, η Λίβερπουλ απέτυχε να εξαργυρώσει και πάλι την ανωτερότητά της στο ντέρμπι για να πέσει από την κορυφή κι εμείς να χάσουμε το 2 & Over 2.5. “Σβηστά” χάθηκε το Over 2.5 στο Φροζινόνε και το παρολί για ακόμη μία φορά χάθηκε με 2/3 επιλογές, αφού η Λέγκια που έκλεινε την τριάδα ισοφαρίστηκε στο 83′.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Πλήρωσαν όμως τα γκολ σε Λαμία & Σέφιλντ για να κλείσει η κυριακάτικη στήλη με -34 μονάδες.

Ζαγκλέμπιε – Γκόρνικ

Αήττητο σερί 6 αγώνων (2-4-0) τρέχει η Ζαγκλέμπιε και με το +9 από την επικίνδυνη ζώνη έχει απαλλαχθεί από το βαθμολογικό άγχος. Πλασματικό το γεγονός ότι έμειναν χαμηλά σε σκορ τα τελευταία παιχνίδια της, αφού υπήρχαν οι ευκαιρίες, ειδικότερα για την ίδια.

Η Γκόρνικ έχασε το ιστορικό ντέρμπι από τη Λέγκια (1-3), αλλά η εικόνα της μετά τη χειμερινή διακοπή είναι καλή, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Πρωταγωνιστεί σε πλούσια ματς (6/7 over 2.5) μέσα στο 2024 και σήμερα μόνο με διπλό διατηρεί ρεαλιστικές ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, άρα αναμένεται ρίσκο από πλευράς της. Άμεσο το στυλ παιχνιδιού αμφοτέρων, μπορεί να αποκτήσει γρήγορο ρυθμό η αναμέτρηση και το Over 2.5 σε απόδοση 1.95 είναι αξιόλογο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Ζαγκλέμπιε – Γκόρνικ Ζάμπρζε  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.95)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ