Με δύο διπλές ευκαιρίες

Με δύο διπλές ευκαιρίες

Τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ την Κυριακή (14/04)!

Γράφει ο Τσάρλυ

Στην Ισπανία η Λας Πάλμας υποδέχεται την Σεβίλλη, έχοντας 6 βαθμούς περισσότερους. Η Λας Πάλμας είχε ένα εντυπωσιακό βαθμολογικά ξεκίνημα την φετινή σεζόν, μαζεύοντας σε πολλές περιπτώσεις περισσότερους πόντους από ότι άξιζε.

Λας Πάλμας – Σεβίλλη

Σημείο διόρθωσης

Έχει 37 βαθμούς με xpoints για 30, έχοντας μόνιμα μαζί με την Κάντιθ τα χειρότερα επιθετικά xgoals του πρωταθλήματος, αυτήν την στιγμή μοιράζονται την τελευταία θέση με 27,79xgoals. Το τελευταίο διάστημα αρχίζει και γίνεται βαθμολογική διόρθωση προς τα κάτω. Έχει ένα σερί 3 συνεχόμενων ηττών χωρίς να σκοράρει και 6 παιχνιδιών χωρίς νίκη 0-2-4.

Η Σεβίλλη για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, βρίσκεται σε χαμηλές πτήσεις. Δεν ξεκίνησε καλά, όχι όμως τόσο άσχημα για να αξίζει να απολυθεί ο Μεντιλίμπαρ, με τον Αλόνσο δεν ήρθε ούτε μία νίκη σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος και ακολούθησέ μία άνοδος με τον Κίκε Φλόρες. Το διπλό στην έδρα της Χετάφε έφερε την Σεβίλλη στην 14η θέση. Θα τερματίσει ακόμα πιο ψηλά, εκτιμώ πάνω από της Λας Πάλμας. Το Χ2Δ στο 1,50.

Σασουόλο – Μίλαν

Ευκαιρία για μεγάλο αποτέλεσμα

Στην Ιταλία η Σασουόλο αυτοκτόνησε κόντρα στην Σαλερνιτάνα, είχε το παιχνίδι στο 0-2 κόντρα σε μία ομάδα που έχει υποβιβαστεί και μοιάζει να τα έχει παρατήσει και κατάφερε να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς μέσα απο τα χέρια της. Αν τους είχε θα βρισκόταν σήμερα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η κατάσταση στην 19η θέση είναι δύσκολη. Η Σασουόλο είναι στο -2 απο την γραμμή της σωτηρίας και θα πρέπει να πάρει μεγάλα αποτελέσματα για να σωθεί. Η συγκυρία την βοηθάει για να ψάξει για ένα απέναντι στην Μίλαν.

Η ομάδα του Πιόλι χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο στο πρωτάθλημα, έχοντας εξασφαλισμένη την παρουσία της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει αυτό το παιχνίδι ανάμεσα στους εμφύλιους με την Ρόμα. Μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα έχει να ανέβει ένα βουνό και θα έχει δύσκολη πραγματικότητα να αντιμετωπίσει. Το 1ΧΔ άνοιξε σε τιμές 2,20 και είναι συνέχεια πτωτικό, στο όριο του 2.05 στην bet365. Λογικό καθώς και οι εταιρίες βλέπουν πως η Μίλαν δεν έχει κίνητρο και το πιθανότερο είναι να μην θελήσει να σπαταλήσει σημαντικές δυνάμεις ενόψει της μεγάλης ρεβάνς με την Ρόμα.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ