Απόδραση από το Καδίκιοϊ & γκολ στο Μπέργκαμο

Απόδραση από το Καδίκιοϊ & γκολ στο Μπέργκαμο

H κυριαρχία της Μαν. Σίτι δεν καρποφόρησε για να χαθεί το 1 & Over 1.5 που επιλέξαμε. Ο Μπερνάρντο Σίλβα δεν βρήκε το σουτ εντός εστίας, αδυνατώντας από τα δύο μέτρα προ κενής εστίας. Στο Μόναχο ο Κίμιχ έσπασε την ισορροπία για να χαθεί το β, με αποτέλεσμα η στήλη της Τετάρτης να κλείσει στις -70 μονάδες.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Η Φενέρ έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι στο “Καραϊσκάκης”. Στα χαμένα για μία ώρα αγώνα, πήρε οξυγόνο από το λάθος του Ρέτσου κι έμεινε ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης. Ούτε στην ανατροπή της Κυριακής στο πρωτάθλημα έπεισε. Όσο ταλέντο έχει μεσοεπιθετικά τόσο αναξιόπιστη είναι ανασταλτικά, ειδικά στις μεταβάσεις. Και φέτος η εικόνα της στο “Σαράτσογλου” είναι χειρότερη από τα εκτός έδρας, γίνεται πιο άναρχη.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει τις εντάσεις να της βάλει προβλήματα και στο build up και στα μεσοδιαστήματα. Θα βρει χώρους να χτυπήσει στο transition και με Φορτούνη “ζεστό” και Ποντένσε ξεκούραστο μπορεί να εξαργυρώσει το παραδοσιακό έλλειμμα πειθαρχίας των Τούρκων. Δεν είναι αουτσάιντερ η ομάδα του Μεντιλίμπαρ όπως λένε οι στοιχηματικές, ξεκάθαρη αξία στο 1.98 της πρόκρισης του Ολυμπιακού.

Έξτρα ποντάρισμα από το Καδίκιοϊ το σκοράρισμα του Ποντένσε σε απόδοση 5.00. Σε όποια πλευρά κι αν ξεκινήσει ο Πορτογάλος θα βρει απέναντί του μπακ με ποιότητα, αλλά ασυνέπεια στις καλύψεις. Φρέσκος αφού έχει να αγωνιστεί από τις 3 Απριλίου όταν πέτυχε το 3ο του γκολ στις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές του. Βρήκε δίχτυα και στα δύο μεγάλα διπλά του 2024 με ΠΑΟΚ και Μακάμπι.

Λιλ – Άστον Βίλα

Η Λιλ ήταν εξόχως ανταγωνιστική στον 1ο προημιτελικό, δεν άξιζε την ήττα (2-1) και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Ξεκούραστη αφού δεν έπαιξε το Σ/Κ, αλλά η Άστον Βίλα προέρχεται από σπουδαίο διπλό στο Emirates και ο Έμερι με έξτρα scouting για τους Γάλλους αναμένεται να παρουσιάσει καλύτερο σχέδιο απ’ ότι στο Villa Park. Μετρ των ευρωπαϊκών νοκ-άουτ αγώνων ο Βάσκος τεχνικός και οι αποδόσεις προσφέρουν αξία προς τα δεξιά. Επιλογή το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.05.

Αταλάντα – Λίβερπουλ

Η Αταλάντα πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης με το 0-3 του Άνφιλντ, αλλά αν υπάρχουν 2-3 ομάδες στην Ευρώπη που μπορούν να επιστρέψουν από τέτοια ήττα, μία εξ αυτών είναι η Λίβερπουλ. Φουλ επίθεση αναμένεται από τους “κόκκινους”, οι Ιταλοί έδειξαν πολύ επικίνδυνοι στις μεταβάσεις, μονόδρομος τα πολλά γκολ. Επιλογή το Over 3.5 σε απόδοση 2.04.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Λιλ – Άστον Βίλα  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 2.05)

22:00 | Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός  ➡ Πρόκριση Ολυμπιακού (απόδοση 1.98)

22:00 | Αταλάντα – Λίβερπουλ  ➡ Over 3.5 (απόδοση 2.04)

Σκόρερ

22:00 | Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός  ➡ Ποντένσε να σκοράρει (απόδοση 5.00)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ