Σκοράρουν και οι δύο στην Βραζιλία

Σκοράρουν και οι δύο στην Βραζιλία

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η τελευταία στήλη δεν πήγε καλά, κανένα από τα δύο αγγλικά παιχνίδια που πρότεινα δεν επιβεβαιώθηκαν. Αφήνουμε το παρελθόν στην άκρη, πάμε στο παρόν, το οποίο μας επιφυλάσσει αγώνες για Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και ένα σημείο από το μοναδικό παιχνίδι που γίνεται σήμερα στη Βραζιλία. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Γράφει ο Κώστας Σφήκας

Γουέστ Χαμ – Λεβερκούζεν Προγνωστικά

Η Λεβερκούζεν έχει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά και επειδή θεωρητικά είναι ελαφρώς καλύτερη ομάδα. Όμως και η Γουέστ Χαμ μεταμορφώνεται προς το καλύτερο όταν παίζει στο γήπεδό της και στην τελική η Λεβερκούζεν περνάει και με ήττα. Αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του άσου στο υπερβολικό κατ’ εμέ 4,00 της Γουέστ Χαμ στην Fonbet

Αταλάντα – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Μόνο τελειωμένη δεν θεωρείται η Λίβερπουλ μετά την ήττα με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι στο “Άνφιλντ”, κάτι που φαίνεται και από το σετ αποδόσεων. Την τελευταία φορά που επισκέφτηκε αυτό το γήπεδο η Λίβερπουλ, με Κλοπ προπονητή, έβαλε πέντε γκολ! Βέβαια δεν έπρεπε να ανατρέψει εις βάρος της σκορ, όπως συμβαίνει τώρα, αλλά ακόμη και έτσι, πιστεύω πώς θα κυνηγήσει την πρόκριση. Επειδή όμως δεν είμαι βέβαιος πώς θα την πάρει, αλλά και δεν θέλω να ποντάρω σε τιμές ντροπής, θα επιλέξω το διπλό της Λίβερπουλ με -1,5 στο ασιατικό χάντικαπ στο 2,40 στην Fonbet. Δηλαδή νίκη της με δύο γκολ διαφορά ή περισσότερα.

Μποταφόγκο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Προγνωστικά

Δύο ομάδες που έχασαν στην πρεμιέρα του εθνικού πρωταθλήματος, αλλά παρά τις ήττες, σκόραραν και οι δύο. Και γενικώς όταν συναντιούνται, καταφέρνουν να βάλουν γκολ η μία στην άλλη, τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους έληξαν G/G. Αλλά και γενικότερα το 2024, η Μποταφόγκο έχει 6/11 G/G εντός έδρας και η Ατλέτικο 6/10 G/G εκτός. Επομένως σε τιμή αουτσάιντερ αξίζει το ποντάρισμα στο G/G στο 2,00 στην Fonbet

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

πηγή: bethome.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ