Με combo στο Ολύμπικο, η ταχύτητα κάνει τη διαφορά στο Βελοντρόμ

Με combo στο Ολύμπικο, η ταχύτητα κάνει τη διαφορά στο Βελοντρόμ

Τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ την Πέμπτη (18/04)!

Γράφει ο Τσάρλυ

H Ρόμα με κεφαλιά του Μαντσίνι πήρε τεράστια νίκη στο Μεάτσα και κρατά πλεονέκτημα για την σημερινή ρεβάνς. Σε ένα παιχνίδι που η Μίλαν άξιζε να βρει γκολ ισοφάρισης, 1,36-0,56xg, ομως η Ρόμα, κατάφερε να βρει τρόπο να μικρύνει το γήπεδο και να κρατήσει μέχρι το τέλος το πολύτιμο 0-1.

Ρόμα – Μίλαν

Με καλή πρόσφατη παράδοση

Η Μίλαν πηγαίνει στο Ολύμπικο για την ανατροπή με την υπέρ της ψυχολογία πως έχει καταφέρει να φύγει από το συγκεκριμένο γήπεδο με αντίπαλο την Ρόμα, νικήτρια στις 3/4 τελευταίες της επισκέψεις, 0-1-3 το πρόσφατο ρεκόρ. Περιμένω μία πολύ σκληρή ανταγωνιστική ρεβάνς με την Ρόμα, να προσπαθεί με νύχια και δόντια να κρατήσει το υπέρ της 1-0. Δύο πράγματα δεν πιστεύω πως θα συμβούν. Δεν θα χάσει και τα δύο παιχνίδια η Μίλαν, δεν θα ανοίξει το παιχνίδι το Χ2Δ με under 3,5 στο 1,91 στην bet365.

Μαρσέιγ – Μπενφίκα

Θα χτυπήσει με ταχύτητα στα άκρα

Η Μπενφίκα, προηγήθηκε με 2-0, θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα όμως στο τέλος έμεινε πίσω και δέχτηκε την μείωση του σκορ. Δεδομένα όμως πρόκειται για το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Είναι πιο δεμένη ομάδα, διαθέτει επιθετική ταχύτητα, με την τριάδα των Ντι Μαρία, Ράφα, Νέρες που παίζουν πίσω απο τον φορ να είναι σε θέση να χτυπήσουν στις πολλές αδυναμίες της άμυνας της Μαρσέιγ.

Ο Γκασέ έχει ξεμείνει από λύσεις. Έκανε μετά από καιρό προπόνηση  ο καλός βασικός δεξιός μπακ Κλος όμως ο Γκασέ δήλωσε πως δεν θα ρισκάρει. Ο Μουρίγιο που είχε κληθεί να τον αντικαταστήσει τα έχει κάνει σαλάτα και στα δεξιά αναμένεται ο στόπερ Μπεμπά. Στα αριστερά χτύπησε ο Γκαρσία ο δεύτερος μπακ Γκαρσία δεν χώρεσε στην λίστα και θα παίξει ο τρίτος στην ιεραρχία νεαρός Σογκλό. Αδυναμίες λοιπόν που η Μπενφίκα με τους Ντι Μαρία, Νέρες περιμένω να τις αξιοποιήσει και να πάρει την πρόκριση. Το Χ2Δ στο 1,60.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ