Αναμετρήσεις που υπόσχονται θέαμα

Αναμετρήσεις που υπόσχονται θέαμα

Πολύ κακή η χθεσινή ημέρα, καθώς είδαμε αρκετές εκπλήξεις σε πολλές αναμετρήσεις και οπως ήταν φυσικό δεν επιβεβαιώθηκαν ούτε οι δυο επιλογές για τη στήλη του Bethome.gr. Το στοίχημα όμως είναι παραθώνιος, το έχουμε ξαναπεί ουκ ολίγες φορές. Πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα κινηθώ και πάλι σε γαλλικούς ρυθμούς.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Μπρεστ – Μονακό Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μπρεστ, μετά από τρία παιχνίδια, καθώς έμεινε με άδεια χέρια στην έδρα της Λυών (4-3). Παρά την απώλεια αυτή, διατηρείται στη δεύτερη θέση, ούσα και αήττητη στα εννέα τελευταία εντός της στη διοργάνωση (6-3-0). Αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων για τη Μονακό, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-0 επι της Ρεν, πριν από δυο βδομάδες. Βρίσκεται στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο και με ματς λιγότερο, ενώ είναι αλώβητη σε επτά εξόδους, με 6/7 νίκες.

Αναμέτρηση με έπαθλο τη δεύτερη θέση και τη Μπρεστ να ψάχνει αντίδραση στην ήττα που υπέστη την περασμένη εβδομάδα, ποντάροντας και στην έδρα της. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Μονακό, η οποία είναι και πιο ξεκούραστη. Περιμένουμε ένα αρκετά επιθετικό παιχνίδι, με την επιλογή να είναι το Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 1.88.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών Προγνωστικά

Πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά και το εντυπωσιακό 1-4 στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Εντός συνόρων τώρα, “τρέχει” αήττητο 23 αγώνων (17-6-0), μετά και το εντός 1-1 με την Κλερμόν, πριν δυο εβδομάδες. Σταθερά στην κορυφή, αήττητη σε έντεκα εντός με ρεκόρ 7-4-0. Από την πλευρά της, η Λυών δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του πρώτου γύρου, έρχεται από το εντός 4-3 επί της Μπρεστ και είναι αήττητη σε πέντε αγωνιστικές, κάνοντας πλέον και όνειρα Ευρώπης. Πανηγύρισε το διπλό και στις πέντε τελευταίες εξόδους της, στις 4/5 δέχθηκε γκολ.

Αμφότερες έρχονται από δυο σημαντικές νίκες στις υποχρεώσεις τους και έχουν πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια. Αν και ξεκάθαρο φαβορί η πρωταθλήτρια Παρί, δεν είναι άτρωτη και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Λυών για να κάνει τη ζημιά. Επιλογή το Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 1.82.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ