Παιχνίδι με τα γκολ…

Παιχνίδι με τα γκολ…

Τα προγνωστικα ποδοσφαιρο του Ηρακλή Αντύπα για την Κυριακή (21/04)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Που να μην είχαν και κίνητρο οι ομάδες στην Τσάμπιονσιπ. Μιλάμε για μακελειό και αποδείχθηκε δυστυχώς για την στήλη, ότι στην Αγγλία, όχι μόνο δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες, αλλά οι… κηδείες αποτελούν σύνηθες φαινόμενο.

Ειλικρινά και να μου έλεγαν τα χθεσινά αποτελέσματα, δεν θα τα πίστευα. Η Μπέρμιγχαμ έπαιζε στην έδρα της καταδικασμένης Ρόδεραμ και έμεινε στο 0-0. Πάει το «διπλό». Η Χάντερσφιλντ υποδέχθηκε την αδιάφορη Σουόνσι και παρά το γεγονός ότι την φοβήθηκα και πήρα το 1Χ μαζί με το over 1,5, ηττήθηκε με 4-0!

Και το καλύτερο το κρατάω για το τέλος. Η Σαουθάμπτον που παλεύει για την απευθείας άνοδο, πήγε στο Κάρντιφ για να πάρει τη νίκη και να αυξήσει τις ελπίδες για υλοποίηση του στόχου. Προηγήθηκε και στο τέλος έχασε!

Τραγική η χθεσινή μέρα, από τις χειρότερες που είχε η στήλη και πάμε γρήγορα στα σημερινά, προκειμένου να την ξεχάσουμε.

Μπραν – Οντ Γκρένλαντ Προγνωστικά

Η Οντ Γκρλανλαντ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έστω και αν έχουν διεξαχθεί τέσσερις μόνο αγωνιστικές. Και το λέω αυτό, γιατί πέρυσι η συγκεκριμένη ομάδα σώθηκε στο φινάλε και φέτος ισοβαθμεί με την σημερινή της αντίπαλο στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Μιλάμε για ομάδα που έχει σκοράρει και στα τέσσερα φετινά της ματς (έξι συνολικά) και δεν βλέπω τον λόγο να μην τα καταφέρει και στην έδρα της Μπραν.

Οι εταιρείες δίνουν μεγάλο φαβορί τους γηπεδούχους, αλλά μου κάνει εντύπωση το goal/goal στο 1,88 και θα το τιμήσω.

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Μπριζ Προγνωστικά

Εκεί που η Ουνιόν κρατούσε στα χέρια της τον τίτλο, ήρθαν πέντε καταστροφικές για αυτήν αγωνιστικές. Δύο ισοπαλίες και τρεις στη σειρά ήττες! Στην κορυφή βρίσκεται η Άντερλεχτ και η Ουνιόν για να την πιάσει, πρέπει να κερδίσει την Μπριζ, η οποία σε περίπτωση που κερδίσει θα προσπεράσει την σημερινή αντίπαλό της και θα μπει για τα καλά στο κόλπο του πρωταθλήματος.  Δεν είναι εύκολη αποστολή.

Οι φιλοξενούμενοι πάνε στο ντέρμπι με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την πρόκριση, εις βάρος του ΠΑΟΚ και μάλιστα με δύο νίκες. Δύσκολο σε πρόβλεψη ματς και για τον λόγο αυτό, θα περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ, σε απόδοση 2,05 στην bet365.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν Προγνωστικά

Η Παρί πανηγύρισε την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένει να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλήματος, τον οποίο κρατά στα χέρια της.

Σήμερα υποδέχεται τη Λιόν, η οποία πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία το τελυταίο διάστημα. Μιλάμε για ομάδα που είχε μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της και τώρα έχει σκαρφαλώσει στη μέση της βαθμολογίας και έχει προκριθεί και στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρί!

Στα πέντε τελευταία τους ματς, οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και θα προσπαθήσουν να σταθούν όρθιοι και στο Παρίσι. Οι γηπεδούχοι, μια κούραση θα την έχουν από το ματς με την Μπαρτσελόνα και στο 1,85 το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 είναι συμπαθητικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ