Γκολ στο Μιλάνο

Γκολ στο Μιλάνο

Τα προγνωστικα ποδοσφαιρου του Ηρακλή Αντύπα για τη Δευτέρα (22/04)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου και να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα. Μας την έκανε η Οντ Γκρένλαντ, καθώς δεν μπόρεσε να σκοράρει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπραν και δεν πέρασε το goal/goal. Ήταν το μοναδικό γκολ που έλειψε στη στήλη για να έχει το απόλυτο στο χθεσινό παρολί.

Γιατί στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν τα προγνωστικά της στήλης πέρασαν. Θυμίζω ότι θέλαμε goal/goal & over 2,5 στα παιχνίδια της Ουνιόν με την Μπριζ και της Παρί με τη Λιόν. Και τα δύο συνδυαστικά στοιχήματα πέρασαν και χάθηκε παρολί με συνολική απόδοση 7,1.

Σήμερα το μενού δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιο και η στήλη θα ποντάρει και πάλι σε τριάδα και πάλι θα κάνει παιχνίδι με τα γκολ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Σίβασπορ – Φενέρ Προγνωστικά

Η Φενέρ έμεινε εκτός ημιτελικών, στο Κόνφερανς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πήρε την μεγάλη πρόκριση και φυσικά οι Τούρκοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν να προσπεράσουν την πρωτοπόρο Γαλατά.

Μιλάμε για μάχη, ανάμεσα στις δύο ομάδες που πηγαίνουν από νίκη σε νίκη. Η Φενέρ θέλει πάση θυσία τη νίκη, στο σημερινό εκτός έδρας ματς για να μειώσει την διαφορά στους δύο βαθμούς, αφού χθες η Γαλατά κέρδισε.

Στο πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα σερί goal/goal & over 2,5 και επτά στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους!

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί νίκες και στόχο στο πρωτάθλημα δεν έχουν. Θα αγοράσω το over 2,5 σε απόδοση 1,65.

Άλκμααρ Β’ – Φένλο Προγνωστικά

Αν μη τι άλλο οι νέοι της Άλκμααρ, παίζουν ελεύθερα και στα παιχνίδια τους, μπαίνουν γκολ. Αρκετά γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετρούν επτά goal/goal στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και τα έξι συνοδεύτηκαν και με over 2,5!

Η Φένλο δεν είναι ομάδα που έχει τα over στο τσεπάκι της, αλλά είναι τέτοια η εικόνα των γηπεδούχων που μας οδηγεί στο να επιλέξουμε το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1,87 στην bet365.

Μίλαν – Ίντερ Προγνωστικά

Βαθμολογικά ενδιαφέρον δεν υπάρχει, αλλά δεν μπορεί κάποιος να πει και να γράψει, ότι το ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ είναι αδιάφορο…

Πάντα, τα ματς αυτά έχουν το δικό τους χρώμα και πάντα οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη. Αυτό λογικά θα συμβεί και σήμερα και περιμένω ένα ματς στο οποίο θα μπουν γκολ. Άλλωστε, τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Μίλαν, ήρθαν over 2,5. Θα προσθέσω και το goal/goal, γιατί πολύ απλά δεν βλέπω κάποια ομάδα να κερδίζει με 3-0…

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ