Κρίσιμα ματς στην Αγγλία

Κρίσιμα ματς στην Αγγλία

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Ηρακλή Αντύπα για την Τρίτη (23/04)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου και η εβδομάδα μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πέρασε η τριάδα που σας πρότεινε χθες η στήλη, με συνολική απόδοση 6,1! Συμπαθητική θα την χαρακτήριζα. Πέρασε εύκολα το over 2,5 στην αναμέτρηση της Φενέρ με την Σίβασπορ και ακολούθησαν τα συνδυαστικά στοιχήματα (goal/goal & over 2,5) στα παιχνίδια Άλκμααρ Β’ – Φένλο και Μίναλ – Ίντερ.

Θα σταθώ λίγο στο πρώτο, αφού οι νέοι της Άλκμααρ έμειναν με 10 παίκτες από το 5’, βρέθηκαν πίσω στο σκορ και εν τέλει κέρδισαν με 2-1!

Μια χαρά μπήκε η εβδομάδα και εύχομαι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς.

Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια, έστω και αν το κουπόνι δεν είναι μεγάλο.

Τσέλτεναμ – Πιτέρμπορο Προγνωστικά

Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει ελπίδες παραμονής η Τσέλτεναμ είναι να κερδίσει την Πιτέρμπορο. Να μειώσει την διαφορά από την σωτηρία στους δύο βαθμούς και να περιμένει στη τελευταία αγωνιστική, να γίνει το θαύμα.

Δύσκολο το συγκεκριμένο σενάριο και ειδικά όταν η Πιτέρμπορο θέλει και αυτή τη νίκη. Αν οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν, θα μειώσουν την διαφορά από την 2η Ντέρμπι Κάουντι στους τρεις βαθμούς και θα έχουν μια ζαριά για την πιάσουν την τελευταία αγωνιστική και φυσικά να καλύψουν και διαφορά εννέα γκολ. Δεν είναι πιθανό σενάριο, αλλά υπάρχει.

Η Τσέλτεναμ θέλει νίκη, η Πιτέρμπορο το ίδιο και μάλιστα με αρκετά γκολ. Θα αγοράσω το over 2.5 στην οριακά αποδεκτή απόδοση του 1,65.

Κόλτσεστερ – Ντονκάστερ Προγνωστικά

Έχουμε και λέμε. Η Κόλτσετσερ εξασφαλίζει την παραμονή της, αν δεν ηττηθεί στο σημερινό παιχνίδι με τη Ντονκάστερ. Πολύ απλά, θα ξεφύγει τέσσερις βαθμούς από τη Σάτον και σε ένα ματς, η διαφορά αυτή δεν καλύπτεται. Το θέμα είναι ότι η Ντονκάστερ θέλει τους τρεις βαθμούς για να μπει στα πλέι οφ της ανόδου και βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση! Μετρά εννέα σερί νίκες (!) και δείχνει ομάδα που δεν σταματά πουθενά.

Δεν σας κρύβω ότι το «διπλό» σε απόδοση 2,18 μου κάνει κλικ, αλλά το θέμα είναι ότι και η Κόλτσεστερ ψάχνει βαθμό. Θα εμπιστευθώ τους φιλοξενούμενους, αλλά με κάλυψη. Θα πάρω το Χ2 σε συνδυασμό με το over 2,5 στην εξαιρετική απόδοση του 2,60 στην bet365!

Μπάροου – Μπράντφορντ Προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες παλεύουν για την είσοδο στα πλέι οφ της ανόδου. Περισσότερες πιθανότητες έχει η Μπάροου, γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ και θα παραμείνει σε αυτά, ακόμα και αν ηττηθεί σήμερα.

Οι φιλοξενούμενοι για να ελπίζουν πρέπει να πάρουν το τρίποντο και αν δώσουν συνέχεια στα εξαιρετικά αποτελέσματα, των πέντε τελευταίων αγώνων. Μετρούν τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Θα πήγαινα με τη φόρμα των φιλοξενούμενων, αλλά θα προτιμήσω το goal/goal σε απόδοση 1,78,

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ