Ντεμπούτο προπονητή που εμπνέει

Ντεμπούτο προπονητή που εμπνέει

Μικρό το κέρδος (+10 μονάδες) της χθεσινής στήλης, πλήρωσε το 1 & Under 3.5 της Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά νωρίτερα το ματς στο “Μεντιτερανέο” δεν είχε τα γκολ που περιμέναμε (Over 1.5 ημιχρόνου). Προθέρμανση για το τελευταίο πλήρες ΣΚ της σεζόν το σημερινό κουπόνι.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Σεντ Πάτρικς – Ντέρι Σίτι

Η Σεντ Πάτρικς μπήκε στην σεζόν με υψηλές φιλοδοξίες, με το πιο ακριβό χρηματιστηριακ;a ρόστερ της ιρλανδικής λίγκας, αλλά η μέχρι τώρα πορεία της απογοητεύει. Είναι πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη απ’ ότι στην πρώτη 3αδα.

Την περασμένη Παρασκευή πήγε με υπηρεσιακό προπονητικό επιτελείο στο ντέρμπι με τους πρωταθλητές Σάμροκ Ρόβερς, πήρε δίκαιο βαθμό (2-2 εκτός) και σήμερα αλλάζει σελίδα. Με τον Στίβεν Κένι να κάνει ντεμπούτο. Ο 52χρονος ήταν στον πάγκο της Εθνικής Ιρλανδίας μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο και στο βιογραφικό του έχει 5 πρωταθλήματα και συνολικά 16 τίτλους!

Μπορεί να εμπνεύσει αντίδραση στους “άγιους” και η Ντέρι αποδυναμώνεται μακριά από την έδρα της. Κολακευτικό για τις εμφανίσεις της το αήττητο σερί (3-2-0) που τρέχει και υπερβολικός ο φαβοριτισμός της απόψε. Επιλογή με αξία το 1 DNB σε απόδοση 2.30.

Σταλ Μιέλετς – Πογκόν

Η Σταλ παίζει δίχως άγχος, δίχως ιδιαίτερη σκοπιμότητα στο παιχνίδι της, θα επιχειρήσει να αποχαιρετήσει το κοινό της με μία ακόμη πλούσια εμφάνιση και μία ακόμη ζημιά απέναντι σε ποιοτικότερο αντίπαλο. Η Πογκόν τρέχει για να προλάβει την 3αδα, παίζει μόνο για νίκη και η ευάλωτη άμυνά της δύσκολα δεν θα εκτεθεί στο Μιέλετς. Επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.02.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Σταλ Μιέλετς – Πογκόν  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.02)

21:45 | Σεντ Πάτρικς – Ντέρι Σίτι  ➡ 1 DNB (απόδοση 2.30)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ