Δύο παραμονές και νίκη Τσάμπιονς Λιγκ

Δύο παραμονές και νίκη Τσάμπιονς Λιγκ

Δείτε τις επιλογές που ξεχώρισε από το κουπόνι στοιχήματος ο Τσάρλυ για την Κυριακή (19/05)

Δείτε τις επιλογές που ξεχώρισε από το κουπόνι στοιχήματος ο Τσάρλυ για την Κυριακή (19/05)!

Η Μαγιόρκα υποδέχεται την ουραγό Αλμερία, κερδίζει και παραμένει στην κατηγορία, χωρίς να ενδιαφέρεται αν θα καταφέρει η όχι η Κάντιθ να φτάσει στους 38 βαθμούς.

bet365 bonus
Bet365
4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Μαγιόρκα – Αλμερία στην bet365

eeep disclaimer
21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μαγιόρκα – Αλμερία

Ιδανικός αντίπαλος

Η Μαγιόρκα έχει κάνει μία καλή συνολικά σεζόν, έφτασε στον τελικό του κυπέλλου που τον έχασε στα πέναλτι και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να χάσει την κατηγορία. Έχει το ιδανικό παιχνίδι με την ουραγό Αλμερία, για να κλειδώσει την παραμονή στο γήπεδο της μία αγωνιστική πριν απο το φινάλε. Ο άσος στο 1,55.

Ουντινέζε – Έμπολι

Με νίκη καθαρίζει

Η Ουντινέζε αξιοποίησε το γεγονός πως έπαιξε Δευτέρα στο Λέτσε. Με τις ήττες των Φροζινόνε, Κάλιαρι, Έμπολι, Σασουόλο η Λέτσε είχε σωθεί και μαθηματικά. Η ομάδα του Καναβάρο κέρδισε με 0-2 και ανέπνευσε. Έχει δύο 6ποντα παραμονής, με Εμπολι εντός και Φροζινόνε εκτός. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ερώτηση είναι ποιός αξίζει να κρατηθεί στην κατηγορία και η απάντηση ξεκάθαρα είναι πως η Ουντινέζε δεν έπρεπε να ανήκει σε αυτό το επίπεδο.

bet365 bonus
Bet365
4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Ουντινέζε – Έμπολι στην bet365

eeep disclaimer
21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Έχει μπει σε μία μάχη που βάση ρόστερ, ονόματος αλλά και εικόνας δεν άξιζε να μπει. Υποδέχεται την Έμπολι, που απέναντι της έχει μία πολύ καλή πρόσφατη προϊστορία. Ένα ρεκόρ 7-2-0 ανεξαρτήτου έδρας. Ο άσος την κρατάει στην κατηγορία και δίνεται σε απόδοση 2,05 στην bet365.

Λιλ – Νις

Ακριβό παιχνίδι

Στο Σαμπιονά τα αποτελέσματα την βόλεψαν την Λιλ. Οι γκέλες της Μπρεστ, ή ήττα της Νις απο την αδιάφορη Παρί, της έφτιαξαν το καλύτερο δυνατό σενάριο τελευταίας αγωνιστικής. Υποδέχεται την Νις, που δεν έχει πλέων κίνητρο κερδίζει και βγαίνει απευθείας στους ομίλους. Πολύ ακριβό το παιχνίδι για να κάνει λάθος. Ο άσος στο 1,65

Προγνωστικά Στοιχήματος

bet365 bonus
Bet365
4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

16.00 Ουντινέζε – Έμπολι: 1 (2,05)

20.00 Μαγιόρκα – Αλμερία: 1 (1,55)

22.00 Λιλ – Νις: 1 (1,65)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ