Φιέστα με στυλ & combo στα ντέρμπι

Φιέστα με στυλ & combo στα ντέρμπι

Στις +144 μονάδες ο σαββατιάτικος απολογισμός και πάμε στα κυριακάτικα, με γκραν φινάλε σε Πρέμιερ & Σούπερ Λιγκ

Ένα γκολ μακριά από το απόλυτο ήταν η χθεσινή στήλη, ο χαμένος άσος της Ανκαραγκιουτσού χάλασε το 7/7. Πλήρωσε όμως το Over 3.5 στο Χαϊντενχάιμ, το combo στο Γκαζιαντέπ, το Χινάρι στο Γκλιβίτσε και μετά από καιρό δεν στράβωσε το παρολί!

Στις +144 μονάδες ο σαββατιάτικος απολογισμός και πάμε στα κυριακάτικα, με γκραν φινάλε σε Πρέμιερ & Σούπερ Λιγκ.

novibet logo
Novibet
4.5/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Γαλατασαράι @ 2.25

eeep disclaimer
21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Γαλατασαράι  – Φενέρμπαχτσε

Η Γαλατασαράι ετοιμάζεται για φιέστα για την κατάκτηση του 24ου πρωταθλήματος. Της αρκεί η ισοπαλία για να πανηγυρίσει, αλλά προφανώς δεν θα παίξει με στόχο αυτήν. Πιο σύγχρονη, πιο γρήγορη η ομάδα του Μπουρούκ, έχει και ψυχολογικό πλεονέκτημα στο ντέρμπι.

Το κλίμα στη Φενέρμπαχτσε είναι άσχημο, ο κόουτς Καρτάλ αμφισβητείται από έμπειρους παίκτες και η ανάγκη διπλού μπορεί να την κάνει άναρχη μέσα στο ματς. Σε ένα γήπεδο που θα κοχλάζει προβλέπουμε ότι η “τσιμ-μπομ” θα σηκώσει την κούπα με στυλ. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.25.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Τελικός 3ης θέσης στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να παίζει μόνο για νίκη. Άλλαξε το κλίμα στα αποδυτήρια του “τριφυλλιού” με την απομάκρυνση του ανεπιθύμητου Τερίμ και οι παίκτες αναμένεται να δώσουν το κάτι παραπάνω. Τους πάει το ματσάρισμα με τον Ολυμπιακό, διαθέτουν την ποιότητα να τον πληγώσουν.

Από την άλλη, το τακτικό μπέρδεμα των πρασίνων δεν μπορεί να διορθωθεί με μισή προπόνηση του Κόντη και η “καυτή” ομάδα του Μεντιλίμπαρ δημιουργεί πολύ, δεν παίζει κυνικά πουθενά. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.17.

Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα

Η Κρίσταλ Πάλας πετάει φωτιές με τους Ολίσε, Έζε, Ματετά να συνεργάζονται αγαστά και η πληγωμένη από απουσίες Άστον Βίλα δεν δείχνει ικανή να τους περιορίσει.

Δίχως βαθμολογική πίεση εκατέρωθεν αναμένεται πλούσιο ματς, με τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων να επιδιώκουν αύξηση των στατιστικών τους. Επιλογή το Goal/Goal & Over 3.5 σε απόδοση 2.17.

Άρης – ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι του αιώνα για την Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί σήμερα στο “Βικελίδης”, η συνθήκη που έχει διαμορφωθεί επιτάσσει ένταση και “τσαμπουκά” απ’ όποιον αγωνιστεί. Αναμένονται πολλές δυνατές μονομαχίες και κατά συνέπεια κάρτες.

Εκ των επικρατέστερων για “κιτρίνισμα” οι ΖουλΟντουμπάτζο από τους γηπεδούχους κι οι ΤόμαςΖίβκοβιτς από τους φιλοξενούμενους. Όλων μαζί οι κάρτες σε bet builder πληρώνουν 46.00.

Τσέλσι – Μπόρνμουθ

Αποχαιρετιστήριο το παιχνίδι για τον Τιάγο Σίλβα, ο Βραζιλιάνος στόπερ αποχωρεί από την Τσέλσι. Αναμένεται να ξεκινήσει, να προωθηθεί στις στατικές, να πάρει προσπάθειες στο “αντίο” του, ενδεχομένως να εκτελέσει και πέναλτι. Η Μπόρνμουθ είναι από τις πλέον αδύναμες ανασταλτικά ομάδες στατικών φάσεων. Επιλογή το Over 0.5 σουτ εντός εστίας για τον Σίλβα σε απόδοση 5.20.

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κορυφαίος της σεζόν για την Μπράιτον ο αρχηγός Γκρος, ο οποίος έχει τρομερή παράδοση απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Έχει σκοράρει 7 φορές απέναντί της, περισσότερο από κάθε άλλο αντίπαλο.

Η άμυνα του Τεν Χάαχ κάθε άλλο παρά συμπαγής είναι, θα βρει χώρους να εκτελέσει ο Γερμανός χαφ. Επιλογή λοιπόν το σκοράρισμα του Γκρος σε απόδοση 4.80.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Ισπανία, Ιταλία & Γαλλία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.45.

Πρώτη επιλογή το 1 & Over 1.5 (1.80) στο Μαγιόρκα – Αλμερία. Η Μαγιόρκα δεν θα μπορούσε να βρει καταλληλότερο αντίπαλο από την ουραγό κι αρκετά ευάλωτη αμυντικά Αλμερία για να κάνει μία νίκη επιβίωσης. Σκληρή ομάδα για να αφήσει ανεκμετάλλευτη ευκαιρία.

Δεύτερη επιλογή το 1 & Over 1.5 (1.78) στο Ρόμα – Τζένοα. Μετά από καιρό είχε στη διάθεσή της μία εβδομάδα ξεκούρασης/προετοιμασίας η Ρόμα και προβλέπουμε αντίδραση. Έπεισε σε αρκετά παιχνίδια η ομάδα του Ντε Ρόσι για να την στηρίξουμε απέναντι σε μία αδιάφορη βαθμολογικά Τζένοα.

Τρίτη επιλογή το Over 2.5 (1.70) στο Τουλούζ – Μπρεστ. Αδιάφορη βαθμολογικά η Τουλούζ, αλλά σε καλή κατάσταση, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της είχαν 3+ γκολ. Η Μπρεστ παίζει για την απόλυτη υπέρβαση κι ενδεχομένως μία απλή νίκη να μην της αρκεί, σε περίπτωση που κερδίζει και η Λιλ οφείλει να καλύψει διαφορά 2 τερμάτων.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:00 | Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα  ➡ Goal/Goal & Over 3.5 (απόδοση 2.17)

19:00 | Γαλατασαράι  – Φενέρμπαχτσε  ➡ 1 (απόδοση 2.25)

20:00 | Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.17)

Παρολί

20:00 | Μαγιόρκα – Αλμερία  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.80)

21:45 | Ρόμα – Τζένοα  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.78)

22:00 | Τουλούζ – Μπρεστ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.70)

Παίκτες

18:00 | Τσέλσι – Μπόρνμουθ  ➡ Σίλβα Over 0.5 σουτ εντός εστίας (απόδοση 5.20)

Σκόρερ

18:00 | Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  ➡ Γκρος να σκοράρει (απόδοση 4.80)

“Μπόμπα”

20:00 | Άρης – ΠΑΟΚ  ➡ Ζουλ, Οντουμπάτζο, Τόμας, Ζίβκοβιτς κάρτες (απόδοση 46.00)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ