Slam Dunk #19: Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με τη κούπα για παρέα

Slam Dunk #19: Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με τη κούπα για παρέα

Το 19ο επεισόδιο του «Slam Dunk» είναι γεγονός και δεν γίνεται να υπάρχει άλλο θέμα πέρα από το Final Four. Συζητήσεις, προβλέψεις, ρεπορτάζ και εκλεκτοί καλεσμένοι, όλα σε ένα επεισόδιο.

Επεισόδιο Νο.19 για το «Slam Dunk» και η παρέα συνεχίζει σε ρυθμούς Final Four και πως να αλλάξει συζήτηση. Οι δύο ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνεχίζουν την προετοιμασία τους, λίγο πριν τις μεγαλες αναμετρήσεις τους, στους δύο ημιτελικούς του Βερολίνου.

Ο Νίκος Ζέρβας, η Δήμητρα Ηρειώτη και η Τόνια Σπανού ανοίγουν τη κουβέντα και στο σημερινό επεισόδιο έχουν μαζί τους και εκλεκτή παρέα. Ο Γιώργος Κούβαρης, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μπαίνει στη κουβέντα και δίνει όλο το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο των «πρασίνων», λίγο πριν από το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Φυσικά, η κουβέντα δεν σταματά εκεί και η παρέα αναλύει τα δεδομένα που υπάρχουν στο Βερολίνο. 

Στη παρέα του Slam Dunk έρχεται και ο Χρήστος Μαρμαρινός, που αναλύει όλα όσα είδαμε και όλα όσα περιμένουμε να δούμε από τις ελληνικές ομάδες, ενώ βγάζει τις πιθανότητες, για τον μεγάλο νικητή της Euroleague. 

Αναλυτικά όσα έγιναν στο 19ο επεισόδιο του Slam Dunk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ