Ώρα επιστροφής για τους «στεφανουά»

Ώρα επιστροφής για τους «στεφανουά»

Νοκ άουτ ημιτελικός ανόδου στη Ligue 2, ο νικητής θα παίξει με τη Μετς για μία θέση στα «σαλόνια» της Γαλλίας

Στο 90+4′ χάθηκε το 2/2 της χθεσινής στήλης, τότε δέχθηκε το τρίτο γκολ η Τραμπζονσπόρ για να ηττηθεί στον τελικό (3-2) και κατά συνέπεια να χαθεί το Χ2 & Over 1.5. Λίγο αργότερα, το Over 3 στην Σαρδηνία επιβεβαιώθηκε με late goals (2-3) για να γράψει -1.5 μονάδα ο απολογισμός της Πέμπτης.

novibet logo
Novibet
4.5/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Σεντ Ετιέν @ 1.85

eeep disclaimer
21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σεντ Ετιέν – Ροντέ

Νοκ άουτ ημιτελικός ανόδου στη Ligue 2, ο νικητής θα παίξει με τη Μετς για μία θέση στα “σαλόνια” της Γαλλίας.

Η Σεντ Ετιέν έχασε την ευκαιρία απευθείας ανόδου την τελευταία αγωνιστική, έκλεισε την regular season με τρία παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-1). Ένα εξ αυτών το άδικο εντός έδρας 1-1 με την σημερινή της αντίπαλο. Τότε (10/05) οι “στεφανουά” ξόδεψαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες για να τελειώσουν το ματς.

Είχαν μία πλήρη εβδομάδα προετοιμασίας για το σημερινό παιχνίδι στο “καυτό” Guichard. Αντιθέτως η Ροντέ που τερμάτισε στο -4, χρειάστηκε παράταση και πέναλτι για να προκριθεί από τον 1ο γύρο των playoffs τη Δευτέρα. Έδρα, φρεσκάδα και “φανέλα” μας οδηγούν στον άσο του 1.85.

Τζένοα – Μπολόνια

Παραπάνω από θετικά ολοκληρώνεται η πρώτη σεζόν της Τζένοα μετά την επιστροφή στην Serie A. Ουδέποτε κινδύνευσε, έκανε μεγάλα αποτελέσματα, στη Γένοβα κοίταξε στα μάτια όλους τους “μεγάλους”, την πλειοψηγία των οποίων πλήγωσε ανασταλτικά.

Ιστορική η σεζόν της Μπολόνια, κλείνει με το παρθενικό εισιτήριο του συλλόγου στο Champions League, ενόσω ο κόουτς Μότα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Τορίνο. Αναμένεται χαλαρότητα, ευδιαθεσία στο παιχνίδι των δύο ομάδων, δείχνει αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Σεντ Ετιέν – Ροντέ  ➡ 1 (απόδοση 1.85)

21:45 | Τζένοα – Μπολόνια  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.95)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ