Ώρα επιστροφής για τους «στεφανουά»

Ώρα επιστροφής για τους «στεφανουά»

Νοκ άουτ ημιτελικός ανόδου στη Ligue 2, ο νικητής θα παίξει με τη Μετς για μία θέση στα «σαλόνια» της Γαλλίας

Στο 90+4′ χάθηκε το 2/2 της χθεσινής στήλης, τότε δέχθηκε το τρίτο γκολ η Τραμπζονσπόρ για να ηττηθεί στον τελικό (3-2) και κατά συνέπεια να χαθεί το Χ2 & Over 1.5. Λίγο αργότερα, το Over 3 στην Σαρδηνία επιβεβαιώθηκε με late goals (2-3) για να γράψει -1.5 μονάδα ο απολογισμός της Πέμπτης.

novibet logo
Novibet
4.5/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Σεντ Ετιέν @ 1.85

eeep disclaimer
21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σεντ Ετιέν – Ροντέ

Νοκ άουτ ημιτελικός ανόδου στη Ligue 2, ο νικητής θα παίξει με τη Μετς για μία θέση στα “σαλόνια” της Γαλλίας.

Η Σεντ Ετιέν έχασε την ευκαιρία απευθείας ανόδου την τελευταία αγωνιστική, έκλεισε την regular season με τρία παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-1). Ένα εξ αυτών το άδικο εντός έδρας 1-1 με την σημερινή της αντίπαλο. Τότε (10/05) οι “στεφανουά” ξόδεψαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες για να τελειώσουν το ματς.

Είχαν μία πλήρη εβδομάδα προετοιμασίας για το σημερινό παιχνίδι στο “καυτό” Guichard. Αντιθέτως η Ροντέ που τερμάτισε στο -4, χρειάστηκε παράταση και πέναλτι για να προκριθεί από τον 1ο γύρο των playoffs τη Δευτέρα. Έδρα, φρεσκάδα και “φανέλα” μας οδηγούν στον άσο του 1.85.

Τζένοα – Μπολόνια

Παραπάνω από θετικά ολοκληρώνεται η πρώτη σεζόν της Τζένοα μετά την επιστροφή στην Serie A. Ουδέποτε κινδύνευσε, έκανε μεγάλα αποτελέσματα, στη Γένοβα κοίταξε στα μάτια όλους τους “μεγάλους”, την πλειοψηγία των οποίων πλήγωσε ανασταλτικά.

Ιστορική η σεζόν της Μπολόνια, κλείνει με το παρθενικό εισιτήριο του συλλόγου στο Champions League, ενόσω ο κόουτς Μότα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Τορίνο. Αναμένεται χαλαρότητα, ευδιαθεσία στο παιχνίδι των δύο ομάδων, δείχνει αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Σεντ Ετιέν – Ροντέ  ➡ 1 (απόδοση 1.85)

21:45 | Τζένοα – Μπολόνια  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.95)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ