Τριάδα με τελικούς και Νορβηγία

Τριάδα με τελικούς και Νορβηγία

Καλημέρα φίλοι μου. Τα συνδυαστικά στοιχήματα που ποντάραμε χθες, δεν δικαίωσαν τη στήλη, αφού πέρασαν οι τρεις από τις πέντε επιλογές. Συγκεκριμένα, ο Λεσόρ πήρε τα ριμπάουντ που θέλαμε (8), αλλά δεν έδωσε ασίστ, ενώ ο Φαλ μάζεψε τα ριμπάουντ (5) και έδωσε τις ασίστ (2), αλλά έμεινε στους δύο πόντους και οι επτά που θέλαμε, μόνο κοντά δεν ήταν. Σήμερα θα επιστρέψουμε στο ποδοσφαιρικό κουπονι στοιχηματος και επειδή… μυρίζει καλοκαίρι, οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας δεν είναι πολλές.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Θα ασχοληθούμε με τελικούς Κυπέλλου και με ένα ματς από τη Νορβηγία. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Πλάκα κάνει η Σίτι στα ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, τα τελευταία χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία επτα ντέρμπι (έξι για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο) μετρά έξι νίκες και έχει ηττηθεί μόλις μια φορά με συντελεστή τερμάτων 21 υπέρ και οκτώ κατά…

Φαβορί και μάλιστα ξεκάθαρο είναι η ομάδα του Γκουαρντιόλα, αλλά όπως και να το κάνουμε μιλάμε για τελικό Κυπέλλου. Και οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να δώσουν μια χαρά στους φίλους της.

Δύσκολα θα τα καταφέρουν, αλλά τουλάχιστον μπορεί να παλέψουν το ματς και για αυτό στα προγνωστικα στοιχηματος θα αγοράσω το goal/goal σε απόδοση 1,78.

Φρέντρικσταντ – Τρόμσο προγνωστικά

Εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες για τις δύο ομάδες. Η Φρέντρικσταντ τα πηγαίνει εξαιρετικά και μετά από εννέα παιχνίδια, έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην 3η θέση και αν κερδίσει σήμερα την Τρόμσο, θα πιάσει την Μπόντογκλιμτ στην κορυφή!

Σκοράρει με ευκολία. Έχει πετύχει 16 γκολ στα πέντε τελευταία της ματς και προέρχεται από οκτώ σερί νίκες (πέντε για το πρωτάθλημα και τρεις για το Κύπελλο).

Η Τρόμσο απογοητεύει, αφού μετά από οκτώ ματς βρίσκεται στην τελευταία θέση, αλλά στα τρία τελευταία παιχνίδια πανηγύρισαν δύο νίκες.

Και αυτός είναι ο λόγος που θα αποφύγω τον «άσο», έστω και αν τον συναντάμε σε καλή απόδοση (1,80). Θα πάρω το over 2,5 στο 1,93 στην bet365 και μου κάνει εντύπωση που το συναντάμε σε τόσο μεγάλη απόδοση. Και το λέω αυτό γιατί, η Τρόμσο μετρά πέντε σερί over 2,5 και οι γηπεδούχοι τέσσερα…

Καϊζερσλάουτερν – Λεβερκούζεν προγνωστικά

Τελικός Κυπέλλου Γερμανίας, με ξεκάθαρο φαβορί. Η Λεβερκούζεν έχει τον πρώτο, αλλά και ον τελευταίο λόγο για τη νίκη και θέλει να πανηγυρίσει το νταμπλ! Το τρεμπλ το έχασε, γιατί μεσοβδόμαδα ηττήθηκε και μάλιστα εύκολα από την Αταλάντα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Καϊζερσλαάουτερν αποτελεί την έκπληξη της διοργάνωσης. Μιλάμε για ομάδα που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας , αλλά στο Κύπελλο τα πήγε εξαιρετικά.

Θα παλέψει σήμερα, απέναντι σε μια σαφώς ανώτερη ομάδα και θα περιμένω να σκοράρει για να πιάσουμε στοιχημα με goal/goal σε απόδοση 1,88. Άλλωστε, οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν βρει δίχτυα και στα 18 τελευταία τους ματς! Ας τα κάνουν οι 19…

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ