Οι κόποι μιας χρονιάς…

Οι κόποι μιας χρονιάς…

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (26/05) ο Ηρακλής Αντύπας

Δείτε τι ξεχώρισε από το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (26/05) ο Ηρακλής Αντύπας.

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν τα πήγαμε καλά χθες, αφού μόνο το goal/goal στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, δικαίωσε τη στήλη. Αντιθέτως, δεν συνέβη το ίδιο στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, παρά το γεγονός ότι η Λεβερκούζεν σκόραρε νωρίς και έμεινε με 10 παίκτες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Η Καϊζερσλάουτερν, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Εκεί που το ματς στράβωσε νωρίς, ήταν στη Νορβηγία. Θέλαμε over 2,5 στην αναμέτρηση Φρέντιρικσταντ – Τρόμσο, αλλά η αποβολή στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου για παίκτη των γηπεδούχων, «χάλασε» το ματς. Ευκαιρίες υπήρχαν, γκολ δεν μπήκε…

bet365 bonus
Bet365
4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Μπρόντμπι – Άαρχους στην bet365

eeep disclaimer
21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Η στήλη θα ασχοληθεί με ομάδες που έχουν τεράστιο κίνητρο και σε περίπτωση που δεν πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, εμείς θα χάσουμε ένα παρολί, αυτές τους κόπους μιας χρονιάς…

Μπρόντμπι – Άαρχους Προγνωστικά

Την τύχη στα χέρια της κρατά η Μπρόντμπι, η οποία είναι έτοιμη να πανηγυρίσει τον τίτλο. Ισοβαθμεί στην 1η θέση με τη Μίντιλαντ, αλλά έχει σημαντική διαφορά τερμάτων (+7) και ξέρει ότι με νίκη στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την Άαρχους θα στηθεί πάρτι.

Η απόδοση του «άσου» είναι μικρή (1,38) και για αυτό θα προσθέσω και το over 2,5 για να φτάσει στο 1,91. Άλλωστε, η Μπρόντμπι είναι ομάδα που σκοράρει με ευκολία και έχει βρει δίχτυα και στα 15 τελευταία της ματς!

Η Άαρχους είναι αδιάφορη και αναμένεται να… απολαύσει το τελευταίο της φετινό παιχνίδι.

Κόνιασσπορ – Γαλατά Προγνωστικά

Σπάνια ποντάρω σε ισοπαλίες. Δεν μου αρέσουν, γιατί δεν μπορώ να περιμένω να μην μπει γκολ στα παιχνίδια. Σήμερα θα είναι μία από τις ελάχιστες φορές που θα πάρω το «Χ». Και αυτό γιατί, οι δύο ομάδες πετυχαίνουν τους στόχους τους, αν δεν υπάρξει νικητής!

Η Κόνιασπορ με έναν βαθμό εξασφαλίζει το πρωτάθλημα, η Γαλατά θα κάνει γύρο θριάμβου, κατάκτησης πρωταθλήματος.

bet365 bonus
Bet365
4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Κόνιασπορ – Γαλατασαράι στην bet365

eeep disclaimer
21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Δεν είναι τυχαίο, ότι το «Χ το συναντάμε σε μικρές αποδόσεις, αφού θα το αγοράσουμε στο 2,22 στην bet365. Και μέχρι να αρχίσει το ματς, εκτιμώ ότι θα δούμε την απόδοση να πέφτει…

Έμπολι – Ρόμα Προγνωστικά

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Έμπολι «καίγεται» για τη νίκη, αφού μόνο αν κατακτήσει τους τρεις βαθμούς θα παραμείνεις την κατηγορία. Και αν κερδίσει δεν την ενδιαφέρουν τα άλλα αποτελέσματα, αφού την ίδια ώρα θα… σκοτώνονται Φροζινόνε και Ουντινέζε, που παίζουν μεταξύ τους.

Σίγουρα, η Έμπολι δεν είναι ομάδα που μπορεί να εμπιστευθεί κάποιος εύκολα, αλλά είναι τέτοιο το κίνητρο που μας οδηγεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Μάλιστα, για τρίποντο παραμονής, το γεγονός ότι συναντάμε τον «άσο» σε απόδοση 2,02, μας κάνει πιο εύκολη την επιλογή και θα τον τιμήσουμε.

Προγνωστικά Στοιχήματος

bet365 bonus
Bet365
4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

18:00  Μπρόντμπι – Άαρχους:  1 & Over 2,5 (1,91)

19:00  Κόνιασπορ – Γαλατά: Χ  (2,22)

21:45  Έμπολι – Ρόμα: 1 (2,02)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ