Η πορτογαλική πληρότητα/αξία & το ουκρανικό «τανκ»

Η πορτογαλική πληρότητα/αξία & το ουκρανικό «τανκ»

4o και τελευταίο μέρος προεπισκόπησης του Euro 2024 το σημερινό

4o και τελευταίο μέρος προεπισκόπησης του Euro 2024 το σημερινό, αφού ολοκληρώσαμε τα προγνωστικά από τους 6 ομίλους θα πάμε στις μακροχρόνιες επιλογές μέχρι τέλους.

novibet logo

Novibet

4.5/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Πορτογαλία κατάκτηση @ 8.00

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μακροχρόνια Euro 2024

Πέντε είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στην κορυφή οι Άγγλοι και οι Γάλλοι, ακολουθούν οι οικοδεσπότες Γερμανοί κι εν συνεχεία οι δύο Ίβηρες.

Πληρέστατο το ρόστερ της Αγγλίας, με πολλά ποιοτικά “κοψίματα” από τις κλήσεις, αλλά τα συμπλέγματα που παρουσιάζουν στις μεγάλες διοργανώσεις, η ανεπαρκής διαχείριση του υλικού από τον Σαουθγκέιτ και η χαμηλή απόδοση μας αποτρέπουν από το ποντάρισμά τους.

Εξίσου πλήρες και “πολυμορφικό” το ρόστερ της Γαλλίας, με ανανεωμένο Μπαπέ, με πολλή ταχυδύναμη μεσοαμυντικά και τακτικό πλάνο με συνοχή, αφού ο Ντεσάν κλείνει 12 χρόνια ο εκλέκτορας των “τρικολόρ”. Και εδώ όμως η απόδοση (5.00) για κατάκτηση του τροπαίου δεν έχει στοιχηματική αξία.

Στο 6.50 προσφέρονται οι Γερμανοί, απόδοση αλλοιωμένη από την τοποθεσία της διοργάνωσης. Αγωνιστικά τα “πάντσερ” διόλου πείθουν. Προέρχονται από απανωτές αποτυχίες σε μεγάλα τουρνουά και ο Νάγκελσμαν δεν έχει δείξει ότι βρήκε ισορροπία στο παιχνίδι τους. Λείπει η τραχύτητα από το παιχνίδι τους και οι δημιουργοί της Μπάγερν προέρχονται από μέτριες σεζόν.

Οι Ισπανοί είναι επικίνδυνος διεκδικητής του τροπαίου, αλλά λείπουν σημαντικά στοιχεία για να τα καταφέρουν. Αφενός το επίπεδο των στόπερ τους δεν είναι στο απαιτούμενο επίπεδο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μοράτα έχει δείξει ότι δεν διαθέτει την αποτελεσματικότητα που χρειάζονται τέτοια τουρνουά.

Οπότε για κατάκτηση του Euro 2024 καταλήγουμε στην Πορτογαλία και βάσει απόδοσης 8.00. Πληρέστατο το ρόστερ της “σελεσάο”, με τον πιο ακριβό κίπερ του πλανήτη (Ντιόγκο Κόστα) με ποιοτικά μπακ (Κανσέλο, Μέντες, Νταλότ, Σεμέδο), εμπειρία και νιάτα στα στόπερ (Ντίας, Σίλβα, Πέπε). Με με μία μεσαία γραμμή που έχει όλα τα στοιχεία. Σκληράδα με Παλίνια, ποιότητα στην κυκλοφορία με Μπρούνο, Βιτίνια. Ο Λεάο στη μία μπάντα προσφέρει το απρόβλεπτο, ο Μπερνάρντο Σίλβα στην άλλη προσφέρει ισορροπία και μεθοδικότητα, ενώ στην κορυφή ο Κριστιάνο έχει τρομερό κίνητρο ακόμα. Πολλές οι αξιόλογες επιλογές κι από τον πάγκο. Εκεί που ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει αλλάξει το αγωνιστικό DNΑ, έχει λύσει τα χαλινάρια του προκατόχου Σάντος.

Στην ενότητα του πρώτου σκόρερ τα φαβορί είναι γνωστά. Μπαπέ και Κέιν αναμένεται να φτάσουν βαθιά στο τουρνουά, δικαιολογημένα χαμηλές οι τιμές τους, αφού αναλαμβάνουν και τα πέναλτι. Όλες οι αντίπαλες άμυνες όμως θα είναι προσαρμοσμένες επάνω τους. Δεν θα πάμε στα φαβορί, θα ποντάρουμε στον Ντόβμπικ ως 1ο σκόρερ του Euro 2024 σε απόδοση 51.00. To ουκρανικό “τανκ” προέρχεται από μία (πρώτη) εξαιρετική σεζόν στη La Liga, όπου αναδείχθηκε “πιτσίτσι” με 24 γκολ! Είναι ο πυλώνας της επίθεσης και στην εθνική του ομάδα, εκτελεί τα πέναλτι και στον αρκετά βατό όμιλο μπορεί να πάρει απόσταση από τους ανταγωνιστές του.

Τελευταία μακροχρόνια επιλογή για το Euro 2024 ο Κρόος ως πρώτος σε ασίστ, σε απόδοση 40.00. Ο Γερμανός “μαέστρος” ολοκληρώνει την ποδοσφαιρική του καριέρα με το εθνόσημο στο στήθος και το αντίο του δεν μπορεί να είναι αθόρυβο αν κρίνουμε την καριέρα του. Έκλεισε καλά την σεζόν με την Ρεάλ, θα είναι ενορχηστρωτής των “πάντσερ” κι αναμένεται να μοιράσει πολλές key passes. Εκτελεί και τις στατικές φάσεις, οπότε υπάρχει αξία στο να ψάξουμε τις πολλές ασίστ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

14/07 | Euro 2024 Νικητής  ➡ Πορτογαλία (απόδοση 8.00)

14/07 | Euro 2024 Πρώτος σκόρερ  ➡ Ντόβμπικ (απόδοση 51.00)

14/07 | Euro 2024 Πρώτος σε ασίστ  ➡ Κρόος (απόδοση 40.00)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ