Κατάκτηση και ειδικά στοιχήματος Euroleague!

Κατάκτηση και ειδικά στοιχήματος Euroleague!

Τελικός Euroleague και το Stoiximaview προτείνει...

Το Stoiximaview αναλύει και προτείνει για την κατάκτηση της Euroleague και ειδικά στοιχήματα για τον τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Αναντολού Εφές!

Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές (21:30): Η ώρα που όλη η μπασκετική Ευρώπη περιμένει έφτασε. Ο τίτλος του πρωταθλητή Ευρώπης κρίνεται στον μεγάλο τελικό της Μπαρτσελόνα με την Αναντολού Εφές, που κατά γενική ομολογία ήταν οι καλύτερες ομάδες όλη την σεζόν. Στους ημιτελικούς πέρασαν δια πυρρός και σιδήρου, με την τουρκική ομάδα να παίζει εξαιρετικά για 30 λεπτά και μετά να κινδυνεύει με ένα τεράστιο κάζο. Οι «μπλαουγκράνα» δεν εντυπωσίασαν, αλλά έχουν την προσωπικότητα και την αξία εδώ που έφτασαν να επιστρέψουν στον θρόνο μετά από 11 χρόνια.

Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές (21:30): Από την άλλη η Εφές ψάχνει το πρώτο της τρόπαιο στην ιστορία και αν το καταφέρει θα δικαιώσει και την εκτίμησή μας στο 3.00. Παράλληλα θα επιβεβαιωθεί και το 3.15 στην δεύτερη θέση της Μπαρτσελόνα. Καθόλου άσχημα, αρκεί η Εφές να είναι συγκεντρωμένη και να παίξει το μπάσκετ της. Θεωρώ πως αξίζει το ποντάρισμα στην νίκη της, ειδικά αν δεν αγωνιστεί τελικά ο Νικ Καλάθης. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει πιθανότητες να προλάβει, όμως σίγουρα θα είναι επηρεασμένος από τον τραυματισμό του στον ημιτελικό.  

Εκτός από την δημιουργία του ο Γιασικεβίτσιους ποντάρει πολλά και στις άμυνές του, οπότε με λαβωμένο αστράγαλο τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Σε ματς γρήγορου ρυθμού και υψηλού σκορ, η Εφές έχει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα. Το δείχνουν και οι δύο αγώνες τους στην κανονική περίοδο. Εκεί επικράτησε η ομάδα του Αταμάν, με 86-79 στην Τουρκία και με 88-86 στην Μόσχα. Ασφαλώς και εδώ μιλάμε για εντελώς διαφορετικό ματς και διακύβευμα, όμως ένας μπούσουλας για το στοίχημα είναι.

Και ειδικά στο σύνολο των πόντων, καθώς πιστεύω πως μόνο με… θαύμα δεν θα ξεπεράσουν και οι δύο τους 70 πόντους. Βλέπουμε ένα εξαιρετικό Final Four με τις επιθέσεις να πρωταγωνιστούν, οπότε το εναλλακτικό όριο μπορεί να ξεπεραστεί. Μαζί με την νίκη της Εφές χωρίς χάντικαπ βγάζει ένα εξαιρετικό bet. Πάμε στοίχημα με «διπλό» ως απλή νίκη, μαζί με over 147,5 στο σύνολο των πόντων που θα επιτευχθούν, σε απόδοση 2.07.

Μπαρτσελόνα-Εφές: Ειδικές καταστάσεις και στοιχήματα

Μπαρτσελόνα-Εφές (21:30): Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, που λέει και το τραγούδι. Ύστερα από δύο συγκλονιστικούς ημιτελικούς απέναντι σε Ολίμπια Μιλάνο και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Αναντολού Εφές αντίστοιχα έκλεισαν θέση για τον μεγάλο τελικό του φετινού Final Four της Ευρωλίγκας. Τα προγνωστικά στοιχήματος για το μεγάλο αυτό ματς, φυσικά και θα διαβάσετε στο stoiximaview.gr και από τον Νίκο Ζέρβα. Εμείς, θα ασχοληθούμε με τα ειδικά στοιχήματα που μπορούμε να ανακαλύψουμε σ’ αυτό το παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, είτε ως φανεροί πρωταγωνιστές, είτε ως… κρυφοί. Παράλληλα και οι ίδιες οι ομάδες περιμένουμε να φτάσουν σε επιδόσεις που μπορούμε να ποντάρουμε.

Μπαρτσελόνα-Εφές (21:30): Σε τέτοια ματς, όπως είναι τελικοί, οι παίκτες-προσωπικότητες βγαίνουν μπροστά. Αυτό, περιμένουμε να κάνει ο Σέιν Λάρκιν. Στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ, ο Αμερικανός ήταν μέτριος. Αλλά, χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητή του και των συμπαικτών του και είναι πιθανό να τραβήξει το… κουπί στον τελικό. Να πετύχει 14,5 πόντους ο Λάρκιν, το βρίσκουμε σε απόδοση 1,95 και πιστεύουμε ότι αξίζει. Από την άλλη, με τον Καλάθη να είναι τραυματίας περιμένουμε να πάρει πρωτοβουλίες για την Μπαρτσελόνα στην περιφέρεια ο Κάιλ Κούριτς, από την στιγμή κιόλας που θα χρειαστούν τα σουτ έξω από τα 6,75μ. για να ανοίξει το γήπεδο. Πρόκειται εξαιρετικό σουτέρ και το over 1,5 εύστοχο τρίποντο το βρίσκουμε στο πολύ καλό 2,08. Επίσης, η ομάδα του Αταμάν είναι σύνολο των 18,1 ασίστ κατά μέσο όρο. Θα ήταν λογικό να πάμε στοίχημα με over 14,5 ασίστ, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,87.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ