Με ανεβασμένο ηθικό η Στουρμ Γκρατς στο Κίεβο

Με ανεβασμένο ηθικό η Στουρμ Γκρατς στο Κίεβο

Ανάλυση του Ντιναμό Κιέβου - Στουρμ Γκρατς.

Πλούσιο σε παιχνίδια το κουπόνι της Τετάρτης (03/08) με τις αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ να ξεχωρίζουν. To Betarades.gr έχει πρόταση από την αναμέτρηση Ντιναμό Κιέβου – Στουρμ Γκρατς την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

*Τρίτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Στουρμ Γκρατς (9/8).

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερη τοποθεσία λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία. Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν ξίφη στο «Miejski LKS Lodz» που βρίσκεται στο Λοτζ της Πολωνίας.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Ρονάλντο: «Τρελή» πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

*Οι δύο ομάδες έδωσαν φιλική αναμέτρηση τον Ιανουάριο του 2018 που βρήκε νικήτρια την Στουρμ Γκρατς (2-0).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ουκρανία, 39)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-0 από την Έβερτον σε φιλικό.

Χρειάστηκε ένα γκολ του Καραβάεφ στην παράταση (114′) για να κάμψει την αντίσταση της Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη η Ντιναμό Κιέβου, εξασφαλίζοντας παράλληλα το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ στο Λοτζ της Πολωνίας. Μία εβδομάδα αργότερα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 53′, προηγήθηκε τέσσερα λεπτά αργότερα και ισοφαρίστηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′.

Θυμίζουμε πως την περασμένη σεζόν οι Ουκρανοί έδωσαν το παρών στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τερματίζοντας στην 4η θέση του 5ου, πίσω από Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα και Μπαρτσελόνα. «Όλοι γνωρίζουμε τι είδους αναμέτρηση θα πρέπει να περιμένουμε. Η Στουρμ Γκρατς έχει αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα για αυτή. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο», ανέφερε ο προπονητής Λουτσέσκου. Στις 23 του μηνός η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται την Ινουλέτς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ουκρανίας.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Αυστρία, 151)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Σάλτσμπουργκ. Ο Χόιλουντ σκόραρε δύο φορές (23′, 51′), προτού ο Κιάεργκαρντ διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 87′.

Δυναμικά ξεκίνησε την σεζόν η Στουρμ Γκρατς, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Αυστρίας επί της Ρότις (6-0 εκτός). Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Βόλφσμπεργκερ (1-1), ενώ το Σάββατο που μας πέρασε έσπασε το ρόδι πετώντας στο καναβάτσο την κάτοχο του τίτλου Σάλτσμπουργκ (2-1 εντός). Εκμεταλλεύτηκε την κακή εμφάνιση των αντιπάλων της, έπαιξε μονότερμα στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο δημιούργησε καλές ευκαιρίες (είχε και δοκάρι), ενώ παράλληλα δεν απειλήθηκε σημαντικά.

Η Στουρμ Γκρατς έφτασε για τελευταία φορά στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από έντεκα χρόνια, όταν αποκλείστηκε χάρη στον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. «Η Ντιναμό Κιέβου είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση, εμείς πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα», ανέφερε ο προπονητής Ίλτζερ που αντιμετωπίζει τέσσερα προβλήματα τραυματισμών.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό:  Με ανεβασμένη ψυχολογία ταξιδεύει στο Λοτζ η Στουρμ Γκρατς, μετά την σπουδαία νίκη επί της κατόχου του τίτλου Σάλτσμπουργκ στο πρωτάθλημα. Έδειξε πολύ καλά αγωνιστικά σημάδια, θεωρούμε πως μπορεί να βάλει δύσκολα στην Ντιναμό Κιέβου. Επιλογή μας αποτελεί το Χ2 σε απόδοση 1.75.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ