Πρεμιέρες με γκολ!

Πρεμιέρες με γκολ!

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τις πρεμιέρες σε Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερ Λιγκ!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου (21:30): Έχει φτάσει η ώρα για την έναρξη των μεγάλων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη. Θα λέγαμε… καλό χειμώνα, αφού σήμερα είναι η μέρα που ξεκινούν η Premier League και η Bundesliga, αλλά δε θέλουμε να μας… ευχηθείτε άσχημα πράγματα. Ακόμα υπάρχει χρόνος για μπάνια και ο Αύγουστος μόλις ξεκίνησε. Ξεκινά και η Γερμανία με ματσάρα. Με την πρωταθλήτρια Μπάγερν να έχει επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της κατόχου του Europa League, η οποία έχει μπροστά της και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ.

Η Άιντραχτ δυσκολεύει τα τελευταία χρόνια τους Βαυαρούς. Πρόπερσι τους κέρδισε στη Φρανκφούρτη με 2-1, πέρσι στο Μόναχο με το ίδιο σκορ. Και έχασε δύσκολα στη Φρανκφούρτη με 1-0. Σίγουρα είναι κάπως… παράξενη η μετά – Λεβαντόφσκι εποχή που ξεκίνησε πάντως ιδανικά. Με 5-3 στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας απέναντι στη Λειψία. Σε ένα ματς που σκόραρε και το νέο μεγάλο αστέρι, ο Σαντιό Μανέ. Ακόμα ένας τίτλος για την ομάδα που κυριαρχεί στη Γερμανία, η οποία δεν θα έχει στο ματς της Φρανκφούρτης τους Γκορέτσκα και Κομάν.

Διαβάστε επίσης: Το μεγαλύτερο λάθος…

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Μπουντεσλίγκα

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου (21:30): Η Άιντραχτ ενισχύθηκε αρκετά, με πιο ακριβή μεταγραφή αυτή του Χάουγκε που προστέθηκε στο ρόστερ της. Δεν θα έχει τον Μπούτα και τον Ονγκουένε, έγινε… θέμα χθες στα media όλου του κόσμου ο πρόεδρος της όταν δήλωσε «ποιος διάολο είναι αυτός ο Μανέ;». Αργότερα ξεκαθάρισε πως απλά αστειευόταν και δεν θα μπορούσε να μην τον γνωρίζει, από τη στιγμή που ο ίδιος είναι ένθερμος υποστηρικτής της Λίβερπουλ.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Πρεμιέρα σε μια δύσκολη έδρα είναι… επικίνδυνη ακόμα και για την Μπάγερν. Και ας έβαλε πέντε γκολ απέναντι στη Λειψία. Έδειξε να έχει θέματα πίσω, αφού δέχτηκε τρία τέρματα. Θα πάμε με τα γκολ στο πρώτο παιχνίδι της Bundesliga. Πάμε στοίχημα με over 3,5 γκολ στο ματς σε απόδοση 1.87 (Pamestoixima).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (22:00): Η ώρα της Premier League έφτασε. Το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο έχει πρεμιέρα σήμερα με ματς Λονδίνου και με την Κρίσταλ Πάλας να υποδέχεται την Άρσεναλ, η οποία μπαίνει στη νέα σεζόν με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Το stoiximaview πιστό σε όλα όσα σας έχει… συνηθίσει, θα είναι εδώ με τα προγνωστικά του σε όλα τα μεγάλα ματς της Αγγλίας. Και η αρχή γίνεται φυσικά με την πρεμιέρα της Premier League.

Η Κρίσταλ Πάλας δεν αναμένεται να έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την περσινή σεζόν. Δεν έχασε κανέναν σημαντικό ποδοσφαιριστή του ρόστερ, ενώ έφερε τον Ντουκουρέ από τη Λανς έναντι 23 εκατομμυρίων ευρώ και τον Ρίτσαρνς από την Μπάγερν Μονάχου έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Στις δύο πιο ακριβές μεταγραφές της μέσα στο καλοκαίρι. Τελευταία εικόνα που έχουμε είναι το φιλικό με τη Μονπελιέ, στο οποίο επικράτησε με 4-2, δείχνοντας ομολογουμένως καλή και πολύ επιθετική εικόνα. Εκτός από τον αγώνα με την Άρσεναλ είναι οι Ολισέ και ΜακΆρθουρ.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Πρέμιερ Λγκ

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (22:00): Φορτσάτη από τα φιλικά έρχεται η Άρσεναλ, που έχει σπαταλήσει τα περισσότερα λεφτά από κάθε άλλη ομάδα στην Αγγλία. Με 6-0 διέσυρε τη Σεβίλλη, με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς να έχει ξεκινήσει… καυτός. Χατ τρικ απέναντι στους Ανδαλουσιάνους, είχε σκοράρει και στα προηγούμενα ματς και δείχνει ικανός να ηγηθεί των προσπαθειών της Αρσεναλ για να επιστρέψει στο Champions League που είναι και ο μεγάλος της στόχος.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Άρσεναλ δείχνει να μπαίνει με… φόρα στο νέο πρωτάθλημα. Έχει πολύ υψηλό κίνητρο, έχει καλό κλίμα, τον Αρτέτα πλέον τον στηρίζουν όλοι στο κλαμπ. Και ο κόσμος είναι στο πλευρό του. Πέρσι είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα, φέτος θέλει να το αλλάξει όλο αυτό. Ένα καλό ξεκίνημα θα της δώσει ώθηση για τη χρονιά. Δίνω μεγάλο προβάδισμα στο «διπλό», θα πάω σε βασική πρόταση στα γκολ. Πάμε στοίχημα με over 2,5 σε απόδοση 1.92 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ