Έτοιμη για την υπεράσπιση του θρόνου

Έτοιμη για την υπεράσπιση του θρόνου

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Με 4/5 σημεία και κέρδος 100 μονάδων κλείσαμε την στήλη της Πέμπτης, η προβληματική Λεχ Πόζναν μας στέρησε το απόλυτο. Επιβεβαιώθηκε εύκολα κι από νωρίς το δυνατό σημείο με το Χ2 & Over 1.5 της Ρακόβ (0-2) στην Σλοβακία, πληρωθήκαμε και το παρολί με τις έδρες.

Εύκολα κέρδισε η Φενέρ (3-0) την Σλοβάτσκο για το 1 & Over 1.5, εύκολα κέρδισε και η Μακάμπι τον κάκιστο Άρη με το τελικό 2-0 να μοιάζει φτωχό για την ομάδα του Ίβιτς, ενώ η Χάιντουκ χρειάστηκε ανατροπή για το 3-1 επί της Γκιμαράες. Χάθηκε το Over 2.5 στην Ισλανδία, με την πρωταθλήτρια Πολωνίας να συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις και να χάνει κι από τη Βίκινγκουρ (1-0).

Επιστρέφουμε στα γεμάτα Σαββατοκύριακα από αύριο, πολύ ενδιαφέρον και το σημερινό πρόγραμμα με πρεμιέρες σε γνώριμα πρωταθλήματα, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από Τουρκία, Γερμανία και Αργεντινή.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο η κόκκινη: Φάουλ στον Μπρινιόλι στη φάση του 1-0 (vid)

Ιστανμπούλσπορ – Τραμπζονσπόρ

Πρεμιέρα στην Superlig της Τουρκίας που μας πλήρωσε πλειστάκις την περασμένη σεζόν, με την πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ να ανοίγει την αυλαία στην Κωνσταντινούπολη, στο ουδέτερο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου το περασμένο Σάββατο σήκωσε με χαρακτηριστική ευκολία το Σούπερ Καπ. Έτοιμη αποδείχθηκε για την εκκίνηση η ομάδα του Αβτσί, έκανε επιβλητική εμφάνιση στο 4-0 επί της Σίβασπορ, είχε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Σοβαρή, με τον ίδιο κορμό και πινελιές ποιότητας στα άκρα της άμυνας, επέβαλλε το ρυθμό της, δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου, με τον κίπερ Τσακίρ να εμπνέει εμπιστοσύνη. Η Ιστανμπούλσπορ επέστρεψε στα “σαλόνια” της Τουρκίας μετά από 18 χρόνια, αλλά δεν έχει φροντίσει για να μείνει καιρό εκεί. Μηδαμινή η ενίσχυσή της, από τις κορυφαίες της προσθήκες ήταν ο Έμπερτ που πέρσι έπαιζε στην Καβάλα! Δίχως πλεονέκτημα έδρας, όπως φάνηκε και στην περσινή πορεία της στη Β’ κατηγορία, όπου κατέκτησε τους ίδιους βαθμούς εντός/εκτός. Με έναν κόουτς πρωτάρη στην Superlig, ο οποίος την ανέλαβε πέρσι, στην πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής.

Ο παραδοσιακός κίνδυνος “γκέλας” στην πρεμιέρα για το μεγάλο φαβορί μειώνεται αφού η πρωταθλήτρια δεν άλλαξε πολλά, παρουσίασε πειστικό πρώτο δείγμα στο Σούπερ Καπ και οι γηπεδούχοι έχουν ένα φτωχό και άπειρο ρόστερ. Έτοιμη για την υπεράσπιση του θρόνου της η Τραμπζονσπόρ, θα αυξήσουμε την απόδοση (2.30) στο διπλό επιλέγοντά το με -1 ασιατικό χάντικαπ.

Άιντραχτ – Μπάγερν

Πρεμιέρα στην Μπουντεσλίγκα με ματσάρα, στις 21:30 η κάτοχος του Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης, λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μπάγερν, σε ένα ματς που “μυρίζει” γκολ από μακριά. Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν την επιθετική τους δεινότητα στις εκάστοτε πρεμιέρες τους, η Άιντραχτ πέρασε με 0-4 από το Μαγδεμβούργο για τον 1ο γύρου του Κυπέλλου, ενώ η Μπάγερν πέρασε από τη Λειψία με 3-5 για το εγχώριο Σούπερ Καπ. Πιο ανάλαφρη επιθετικά η Μπάγερν δίχως κλασικό φορ, με τους Μανέ, Γκνάμπρι, Μίλερ, Σανέ, Μουσιάλα, Κομάν να αλλάζουν διαρκώς θέσεις. Τα περσινά αμυντικά της θέματα όμως έκαναν ξανά την εμφάνισή τους και η Άιντραχτ με ανεβασμένο status πλέον μπορεί να της κάνει ζημιά. Θα ποντάρουμε σε σκορ και θέαμα, επιλογή το Goal/Goal & Over 3.5 σε απόδοση 2.20.

Εφόσον βλέπουμε πολλά γκολ στο ματς θα ασχοληθούμε και με σκόρερ στο ματς της Φρανκφούρτης. Βλέποντας τις αποδόσεις που κυκλοφορούν η αξία είναι αναμφίβολα στο Μουσιάλα, ο οποίος αναμένεται να έχει διευρυμένο ρόλο φέτος, ελλείψει Λεβαντόφσκι. Άλλωστε στις μικρές λίγκες, όπου σκορπούσε τον τρόμο έπαιζε συχνά φορ. Το Σάββατο άνοιξε το δρόμο για την Μπάγερν σκοράροντας το 0-1 επί της Λειψίας, τα ρεπορτάζ λένε ότι θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης απόψε και το να σκοράρει ξανά σήμερα σε απόδοση 4.40 είναι value επιλογή.

Μπάνφιλντ – Πατρονάτο

Εκκίνηση της 12ης αγωνιστικής στην Αργεντινή απόψε με τρία παιχνίδια, θα μας απασχολήσει στοιχηματικά αυτό το στο Φλορένσιο Σόλα. Η Μπάνφιλντ συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια δίχως νίκη στην LPF (0-3-2), αλλά η εμφάνιση και ο πόντος στη Λα Πλάτα απέναντι στην Εστουδιάντες (0-0) το περασμένο Σάββατο ικανοποίησαν. Εντός έδρας η ομάδα του Βίβας έχει σερί με γκολ, στο G/G (τουλάχιστον) πήγαν τα 9 τελευταία εκεί! Η Πατρονάτο παρουσιάστηκε πεισμωμένη, με πάθος, ένταση και πολλά τρεξίματα απέναντι στην Μπόκα και την ταπείνωσε με 3-0! Δικαιότατη νίκη για την ομάδα του Σάβα, παρότι έχασε στο πρώτο ημίχρονο το βασικό του επιθετικό δίδυμο με τραυματισμούς! 3η νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια της, έχει γίνει πιο επιθετική, ρισκάρει παντού πλέον, αφού παρά την καλή συγκομιδή στην LPF παραμένει ουραγός στη συνολική βαθμολογία υποβιβασμού. Φάνηκε αυτό και στην έδρα της Μπαράκας, όταν βγήκε μπροστά στο 1-1 με παίκτη λιγότερο. Θα πάμε με τα γκολ, υπάρχει αξία στο 2.24 του Over 2.5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 | Ιστανμπούλσπορ – Τραμπζονσπόρ ➡ Τραμπζονσπόρ -1 (απόδοση 2.30)

21:30 | Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου ➡ Goal/Goal & Over 3.5 (απόδοση 2.20)

03:30 | Μπάνφιλντ – Πατρονάτο ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.24)

Σκόρερ 

21:30 | Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου ➡ Μουσιάλα Anytime Σκόρερ (απόδοση 4.40)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ