Προβάδισμα για την Τορίνο επί της Λάτσιο

Προβάδισμα για την Τορίνο επί της Λάτσιο

Η Τορίνο φαίνεται να έχει το πάνω χέρι απέναντι στους Λατσιάλι.

Αρκετές είναι οι ευκαιρίες που προκύπτουν για ποντάρισμα στις στοιχηματικες εταιριες σήμερα (20/08). Ξεχωρίζει πρόταση που έρχεται από το πρωτάθλημα της ανώτερης  κατηγορίας της Ιταλίας.

*2η αγωνιστική

*Τορίνο και Λάτσιο αναδείχθηκαν ισόπαλες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Μόλις μία φορά στην ιστορία έγινε το σχετικό 4Χ4: Από τον Απρίλιο 1976 μέχρι τον Δεκέμβριο 1977.

*Η τελευταία νίκη της Τορίνο στο πρωτάθλημα χρονολογείται στις 26 Μαΐου 2019 (3-1 εντός), έκτοτε την αγνοεί σε έξι (2-4-0).

ΤΟΡΙΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Μόντσα. Μίραντσουκ (43′) και Σανάμπρια (66′) σκόραραν για τους φιλοξενούμενους, προτού ο Ντάνι Μότα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Νικηφόρα επέστρεψε από την έδρα της νεοφώτιστης Μόντσα η Τορίνο (2-1), κάνοντας το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα. Εκμεταλλεύτηκε εμπειρία και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, την ώρα που δεν δέχτηκε σοβαρή αντίσταση από τους γηπεδούχους. Η «γκρανάτα» πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε οχτώ εντός έδρας αγωνιστικές με αντίπαλο τη Λάτσιο (τρεις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες): Στις 26 Μαΐου 2019 με 3-1.

«Περιμένω ένα θερμό καλωσόρισμα από τους οπαδούς μας στο γήπεδο. Έχουμε ακόμα κάποιες ελλείψεις στο ρόστερ, παρά το μεταγραφικό… γκάζι που πατήσαμε τις τελευταίες ημέρες», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Γιούριτς. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Τορίνο αποτελεί ο 22χρονος Ολλανδός Σουρς (ΑΜ), μετακόμισε έναντι 9 εκ. ευρώ από τον Άγιαξ. Εξέτισε κι επιστρέφει ο Μπουοντζόρνο.

ΤΟΡΙΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΛΑΤΣΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Μπολόνια. Ο Αρναούτοβιτς με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 38′. Την ανατροπή των δεδομένων πραγματοποίησαν Ντε Σιλβέστρι (68′ αυτ.) και Ιμόμπιλε (79′). Με δέκα ολοκλήρωσαν και οι δύο ομάδες (Μαξιμιλιάνο 6′, Σουμαορό 45+3′).

Παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές μόλις από το 9′, όταν αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του ο τερματοφύλακας Μαξιμιλιάνο, η Λάτσιο κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα με την Μπολόνια πανηγυρίζοντας το «τρίποντο» στο «Olimpico» (2-1). Πήρε τα ηνία στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε για την ισοφάριση που ήρθε με τυχερό τρόπο, προτού ο Ιμόμπιλε ανοίξει λογαριασμό στο 79′.

Ο 32χρονος Ιταλός επιθετικός έχει πετύχει επτά γκολ στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές με αντίπαλο την Τορίνο. «Έμεινα χαρούμενος που στο ημίχρονο είδα τους πάντες αποφασισμένους για την ανατροπή», ανέφερε ο προπονητής Σάρι. Εξέτισε την τιμωρίας του ο Καζάλε, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί αντί του Πάτρικ στο κέντρο της άμυνας.

ΛΑΤΣΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Καλοδουλεμένη ομάδα η Τορίνο, μπήκε δυνατά στην σεζόν διαψεύδοντας τους book που την υποτιμήσαν στη Μόντσα. Ο Γιούριτς με δεύτερη προετοιμασία θα παρουσιάσει ακόμη καλύτερη ομάδα. Μία ομάδα που πέρσι ήταν καλύτερη της Λάτσιο και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια που έληξαν στο 1-1.  Θα στηρίξουμε τους «γκρανάτα» στο 1 (DNB) σε απόδοση 2.07.

Βρείτε την ανάλυση του αγώνα, όπως και όλων των σημερινών εδώ: 

https://www.betarades.gr/torino-latsio/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ