Ποντάρισμα στη βελτίωση της Σάντα Κλάρα

Ποντάρισμα στη βελτίωση της Σάντα Κλάρα

Η Μαρίτιμο παραπαίει και η Σάντα Κλάρα έχει την ευκαιρία της.

Η Σάντα Κλάρα άλλαξε πολύ το ρόστερ της και το έκανε αργά μέσα στο καλοκαίρι, το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο κόουτς Σίλβα ότι χρειάζεται χρόνο να δέσει η ομάδα του.

Προέρχεται από τρεις σερί ήττες, όλες όμως στο γκολ, στις δύο πρώτες προηγήθηκε και γενικά είχε καλά διαστήματα στα παιχνίδια της, τα οποία αναμένεται να μεγαλώσουν στην συνέχεα, αφού οι προσθήκες που έγιναν είναι ποιοτικές.

Η Μαρίτιμο από την άλλη είναι η ομάδα με μακράν τη χειρότερη εικόνα στο πρωτάθλημα, δεν είναι μόνο οι 4/4 ήττες, αλλά κυρίως η εικόνα της. Απογοητευτική και το προηγούμενο Σάββατο στο 0-1 από την Πορτιμονένσε, ξανά δίχως ένταση στο παιχνίδι της, θα έπρεπε να έχει χάσει με μεγαλύτερο σκορ, δίχως πίστη στο αγωνιστικό πλάνο, δίχως αυτοπεποίθηση πλέον.

Ήδη ψάχνουν το διάδοχο του Σεάμπρα, μεσοβδόμαδα υπήρξαν δημοσιεύματα για προφορική συμφωνία με άλλο κόουτς. Φαίνεται μη αναστρέψιμη η κατάσταση στη Μαρίτιμο, η ομάδα θέλει ριζική αλλαγή για να σταματήσει τον κατήφορο. Θα ποντάρουμε στην απόλυση του Σεάμπρα και την σταδιακή βελτίωση της Σάντα Κλάρα, σε απόδοση 2.10 ο άσος.

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ