Ρίσκο στο διπλό της Σπόρτινγκ

Ρίσκο στο διπλό της Σπόρτινγκ

Μπορεί η Σπόρτινγκ να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της Άιντραχτ;

Η Άιντραχτ προέρχεται από την 4αρα στη Λειψία, αλλά με αυτά που μας δείχνει φέτος η ομάδα του Τεντέσκο δεν θεωρείται και κάποιο κατόρθωμα, 4 έφαγαν οι “ταύροι” και από την Σαχτάρ χθες.

Παρθενική συμμετοχή για τους Γερμανούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, πρώτη φορά θα δουν το σεντόνι να κουνιέται στην σέντρα. Η Σπόρτινγκ από την άλλη πέρσι πήγε ως τους “16” αποκλείοντας την Ντόρτμουντ.

Αποδυναμώθηκε πολύ στα χαφ η ομάδα του Αμορίμ με την πώληση του Ματέους Νούνιες, αλλά είναι σύνολο με συνέχεια στο πλάνο τα τελευταία χρόνια. Την Παρασκευή επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο μάλλον πλασματικές ήττες και το σημερινό παιχνίδι μοιάζει ότι την βολεύει.

Να μην χρειάζεται δηλαδή να έχει την πρωτοβουλία και να παίξει πιο άμεσα με Γκονσάλβες, Έντουαρντς και Τρινκάο μπροστά να είναι εξαιρετικοί στους χώρους και να συνδυάζονται πολύ σωστά. Ταχύτατα και δημιουργικά τα full-back (Πόρο, Νούνο Σάντος) των “λιονταριών”, θεωρούμε ότι μπορεί να εκθέσουν αμυντικά τους γηπεδούχους και το ρίσκο στο 2 & Over 2.5 (5.50) έχει ξεκάθαρη στοιχηματική αξία.

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ