Δεν αστειεύεται η Άρσεναλ…

Δεν αστειεύεται η Άρσεναλ…

Με τη φόρμα και τη... φόρα των γηπεδούχων στο ντέρμπι της αγωνιστικής!

Σας στέλνουμε το πρώτο κείμενο για σήμερα Κυριακή. Ανάλυση Άρσεναλ – Λίβερπουλ.

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το ντέρμπι του “Emirates” ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε.

*10η αγωνιστική

*Μόλις μια ήττα υπέστη η Λίβερπουλ στα τελευταία 19 ματς κόντρα στην Άρσεναλ ανεξαρτήτως έδρας (10-8-1).

*Από έξι διαδοχικά No/Goal έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με αντίπαλο την Άρσεναλ (4-1-0).

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Ολυμπιακός «έπνιξε» την Μπαρτσελόνα…

ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 κόντρα στη Μπόντο Γκλιμτ για το Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκε με τον Ενκετιά στο 23’, έκανε το 2-0 με τον Χόλντινγκ στο 27’, το 3-0 διαμόρφωσε ο Φάμπιο Βιεϊρά στο 84’.

Δεν έδειξε να επηρεάζεται ιδιαίτερα απ’ τη διακοπή, μπήκε με το… δεξί στην επανέναρξη, κέρδισε στο λονδρέζικο ντέρμπι την Τότεναμ με 3-1. Δυναμικό ξεκίνημα, δίκαιο προβάδισμα στο 20λεπτο, υπέπεσε σε πέναλτι στη συνέχεια και ισοφαρίστηκε. Κυριάρχησε στο δεύτερο 45λεπτο, μπήκε νωρίς ξανά σε θέση οδηγού, κέρδισε και αποβολή και με το 3-1 έβαλε τέλος στο ματς.

Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Αρτέτα, είχε προηγηθεί το διπλό στη Μπρέντφορντ (0-3), έφτασε τις επτά νίκες μετά το πέρασμα οκτώ αγωνιστικών, η χθεσινή νίκη της Μάντσεστερ Σίτι την έριξε απ’ την πρώτη θέση, με νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ θα περάσει ξανά στην κορυφή. Έχει το απόλυτο 4/4 στην έδρα της, όλες οι νίκες συνοδεύτηκαν με Goal/Goal.

Όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, οι “κανονιέρηδες” έκαναν το 2/2 στον όμιλο, κέρδισαν την περασμένη Πέμπτη 3-0 τη Μπόντο Γκλιμτ (2-0 από ημίχρονο) στο Λονδίνο. Χρωστάνε και το εντός έδρας παιχνίδι με την Αϊντχόφεν (θα διεξαχθεί στις 20/10) και με νέα νίκη στη Νορβηγία την ερχόμενη Πέμπτη θα “κλειδώσουν” την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παραμένουν τραυματίες ο αμυντικός χαφ Ελνένι και ο μεσοεπιθετικός Σμιθ – Ρόου. Προφυλάχθηκε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και επανέρχεται ο μπακ/χαφ Ζιντσένκο.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από εννιά σερί Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 7/10 2-3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στη Ρέιντζερς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκε με τον Αλεξάντερ – Άρνολντ στο 7’, έκανε το 2-0 με πέναλτι του Σαλάχ στο 53’.

Συνεχίζει να χάνει έδαφος στα εγχώρια, είχε απώλεια εντός έδρας το περασμένο Σάββατο παραχωρώντας χορταστικό 3-3 με τη φετινή ευχάριστη έκπληξη της Πρέμιερ Λιγκ, Μπράιτον. Άσχημη εκκίνηση, βρέθηκε να χάνει 0-2 στο 17’, αντέδρασε και μείωσε πριν την ανάπαυλα. Μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο 45λεπτο, έκανε την ανατροπή μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο, δεν το “κλείδωσε” και το… πλήρωσε με ισοφάριση.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τη Λίβερπουλ, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 0-0 με την Έβερτον, έμεινε στο -13 απ’ την κορυφή, διαφορά αρκετά μεγάλη έστω κι αν έχει δύο παιχνίδια λιγότερα απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι επίσης στο -6 απ’ την τετράδα. Δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ (0-2-1).

Την περασμένη Τρίτη στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε το καθήκον της, πανηγύρισε δεύτερη σερί νίκη στον όμιλο, επικρατώντας 2-0 της Ρέιντζερς στο “‘Ανφιλντ”. Έγινε φαβορί για την πρόκριση και πηγαίνει την ερχόμενη Τετάρτη στη Γλασκώβη με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στη νοκ άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παραμένει εκτός ο αριστερός μπακ Ρόμπερτσον, μακροχρόνια τα υπόλοιπα προβλήματα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 8/11 Over 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*G/G τα 7/10 φετινά παιχνίδια της.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Άρσεναλ είναι εντυπωσιακή, πηγαίνει από νίκη σε νίκη, δεν έχει δώσει δικαιώματα κόντρας και θέλει να επιστρέψει άμεσα στην κορυφή. Η Λίβερπουλ συνεχίζει να βγάζει τρομερές αδυναμίες, δεν της πάει τίποτα καλά στην Πρέμιερ Λιγκ. Το μομέντουμ και η θετική αύρα των γηπεδούχων μας… σπρώχνουν στον άσσο σε απόδοση 2.60.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/arsenal-liberpoyl/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ