Μοιράζει υποσχέσεις ο νέος ΠΑΟ, αλλά…

Μοιράζει υποσχέσεις ο νέος ΠΑΟ, αλλά…

Ο Παναθηναϊκός παίζει μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Προμηθέας κατάφερε να κερδίσει χθες με εκπληκτικό τον Κάουαν (38p.) με 84-81 την Παρί, για το Eurocup, και επιβεβαίωσε την πρόβλεψή μας που έλεγε να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, σε πολύ καλή απόδοση(2,75). Έτσι επιστρέψαμε στον… δρόμο για το ταμείο και ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί και σήμερα…

Δύσκολος όμως ο αγώνας που θα πάμε στοίχημα, αυτός του Παναθηναϊκού που υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα, καθώς οι «πράσινοι» είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και έχουν και σημαντικές απουσίες, του Μπέικον και του Πονίτκα, ενώ οι Καταλανοί «καίγονται» για τη νίκη, καθώς είναι στο «κυνήγι» του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης, όντες δύο νίκες πίσω απ’ τους «ερυθρόλευκους» (συν μία μέσω της… ισοβαθμίας) και μία από τη «Βασίλισσα».

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Σίγουρα όμως ο ΠΑΟ έχει παρουσιάσει βελτίωση με τον Χρήστο Σερέλη στο «τιμόνι», αφού πλέον δείχνει ότι «κάτι παίζει», ότι είναι πιο ομαδικός και πιέζει πιο πολύ στην άμυνα, οπότε σήμερα ούτε αδιάφορος θα είναι, ούτε εύκολος αντίπαλος θα είναι.

Ο νέος κόουτς μίλησε για διάθεση… θυσίας που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του, που προφανώς ετοιμάζονται πλέον για τα πλέιοφς του ελληνικού πρωταθλήματος: «Ήρθαμε τον Φεβρουάριο και δε νομίζω πως μπορούμε να θέλξουμε στο επιθετικό κομμάτι. Έπρεπε να… θυσιαστούμε και να βάλουμε τα κορμιά μας για να πάρουμε νίκες. Ακόμη κάθε παίκτης έπρεπε να βγάλει στοιχεία που δεν είχε δείξει από την αρχή της χρονιάς και πολλές φορές γίνεται σε μεγάλο χρονικό διάστημα αυτό. Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα με πολλή δύναμη και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, με αμυντική προσήλωση».

Ο Γιασικεβίτσιους, που αναμένεται να αποθεωθεί και σήμερα, στο ΟΑΚΑ, σαφώς γνωρίζει ότι το new look του Παναθηναϊκού θα τον προβληματίσει… Το δείχνει και η δήλωσή του πριν τον αγώνα: «Στο ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολα μα πάνω απ’ όλα, πρέπει να σεβαστούμε την νέα εικόνα του Παναθηναϊκού.

Είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα μετά από την αλλαγή προπονητή που δίνει έμφαση στο ομαδικό παιχνίδι. Πλέον ο Παναθηναϊκός παίζει διαφορετικά, πιο ομαδικά, αμύνεται καλύτερα και βάζει περισσότερη πίεση στην μπάλα. Παίρνει πια και κάποια αποτελέσματα. Νίκησαε στους τελευταίους δυο αγώνες του στην Euroleague, ενώ έφτασε πολύ κοντά στο να νικήσει και τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα».

Η Μπάρτσα έχει κίνητρο, έχει «βάθος» σαν ομάδα, έχει ποιοτικούς παίκτες και έμπειρους, οπότε είναι το φαβορί, αφού ο ΠΑΟ πέραν των προβλημάτων του (δε λύθηκαν όλα σε μια νύχτα επειδή έφυγε ο Ράντονιτς) έχει και σημαντικές απουσίες. Πονίτκα, Μπέικον, είναι «πενταδάτοι» παίκτες, ενώ πρόβλημα είχε και ο Λι, που όμως αναμένεται να παίξει. Έτσι, με όλα τα παραπάνω, θα πάμε στο διπλό της Μπάρτσα μαζί με το over 161.5, σε απόδοση 2,40, που βρίσκουμε στη Stoiximan, με την ελπίδα ότι ο ΠΑΟ, παρά τις απουσίες θα βρει 77-80 πόντους…

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ