Παίζεται παραμονή στη Λευκωσία

Παίζεται παραμονή στη Λευκωσία

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα σημαντικά ματς του κυπριακού πρωταθλήματος και το ντέρμπι παραμονής που διεξάγεται στη Λευκωσία.

Κατά το ήμισυ επιβεβαιώθηκαν οι χθεσινές επιλογές της στήλης στο παιχνίδι Κλαμπ Αμέρικα – Μοντερέι, όπου βγήκε το Over 2.5 (1.82) με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1, αλλά ο Φούνες Μόρι δεν κατάφερε να σκοράρει (2.87). Αρκετές οι αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό κουπόνι για σήμερα Κυριακή (09/04), πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, τα οποία έρχονται από το πρωτάθλημα της Κύπρου.

Ολυμπιακός Λευκωσίας – Ένωση Παραλιμνίου Προγνωστικά

Αήττητος παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, μετά και το εντός 0-0 με την ΑΕ Λεμεσού, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Μοιρασμένο το παιχνίδι ανάμεσα τους, αμφότερες είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφεραν το κάτι παραπάνω. Είχε προηγηθεί το διπλό επί της Καρμιώτισσας (0-1) για τα πλέι άουτ, που τον διατηρεί ωστόσο σταθερά εντός της επικίνδυνης ζώνης. Χωρίς νίκη στα δέκα τελευταία εντός του (0-5-5).

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Ένωση Παραλιμνίου, ερχόμενη από το εντός 1-2 κόντρα στη Δόξα Κατωκοπιάς. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς δεν ήταν για να χάνει με την εμφάνιση της σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ωστόσο στάθηκε αρκετά άτυχη στην τελική προσπάθεια. Τρίτη της ήττα σε αυτό το αρνητικό σερί που έχει “τρέχει” το τελευταίο διάστημα, είναι σε ισοβαθμία με τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ αγνοεί το διπλό σε τέσσερις εξόδους (0-2-2).

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται και οι δυο ομάδες, καθώς είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης και στο -5 από την παραμονή, οπότε και είναι υποχρεωμένες να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες έτσι ώστε να μη χαθεί περισσότερο έδαφος. Περιμένουμε να τα δώσουν όλα σήμερα, επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85 από τη bwin gr.

ΑΕ Λεμεσού – Ανόρθωση Προγνωστικά

Με ένα θετικό αποτέλεσμα κατάφερε να “αποδράσει” από τη Λευκωσία, η ΑΕ Λεμεσού, στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Μοιρασμένο το παιχνίδι ανάμεσα τους, αμφότερες είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Από ισοπαλία ωστόσο προέρχεται και στο πρωτάθλημα, όπου πριν μια εβδομάδα έμεινε στο 2-2 με τον Ακρίτα Χλώρακας. Απέσπασε μόλις ένα βαθμό στα τρία πιο πρόσφατα εντός της (0-1-2), αλλά απέχει αρκετά από την τελευταία τριάδα της κατάταξης.

Αήττητο σερί τριών αγώνων για την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα, ερχόμενη από το χορταστικό 4-4 με τη Νέα Σαλαμίνα. Αρκετά ανοιχτό παιχνίδι και χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο, με την ίδια να προηγείται στο σκορ με 4-1, αλλά να μην είναι ικανή να κρατήσει μέχρι τέλους και να δέχεται την ισοφάριση. Βρίσκεται έτσι στη δεύτερη θέση των πλέι άουτ, ενώ ηττήθηκε μια φορά στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-1).

Από τη στιγμή που δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, αμφότερες παίζουν χωρίς άγχος, διεκδικώντας απλά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, στο οποίο η λογική δείχνει ότι θα παίξουν με αλλαγές, δίνοντας χρόνο και σε νεαρούς, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Ολυμπιακός Λευκωσίας – Ένωση Παραλιμνίου: Goal/Goal (1.85 @bwin)

19:00 ΑΕ Λεμεσού – Ανόρθωση: Over 2.5 (2.12 @bwin)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ