Προγνωστικά για το Αστέρας Τρίπολης – Χιμπέρνιαν

Προγνωστικά για το Αστέρας Τρίπολης – Χιμπέρνιαν

Δείτε τις προβλέψεις για τη ρεβάνς του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στη Χιμπέρνιαν για τα προκριματικά του Europa League.

*Δεύτερο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή απ’ το Μόλντε – Λάτσι.

*Δεν έχει παίξει ποτέ με ομάδα της Σκωτίας ο Αστέρας Τρίπολης. Στον αντίποδα, η Χιμπέρνιαν έχει κοντραριστεί με την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της σεζόν 2001-2002, όταν αποκλείστηκε με εντός έδρας νίκη 3-2 και εκτός έδρας ήττα 2-0.

*Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε μόλις δύο φορές σε 12 εντός έδρας ματς στο Γιουρόπα Λιγκ (5-5-2), έρχεται από τρεις σερί νίκες στο πλαίσιο προκριματικών.

*Στο πρώτο ματς (Χιμπέρνιαν – Αστέρας Τρίπολης 3-2): Πλήρης αιφνιδιασμός απ’ τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη εβδομάδα, έπιασε στον «ύπνο» τη Χιμπέρνιαν, σκόραρε δύο φορές σε ισάριθμες αντεπιθέσεις με τον Κυριακόπουλο μέχρι το 35’ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Έχασε μέτρα στο δεύτερο μέρος, δέχτηκε ασφυκτική πίεση, ισοφαρίστηκε μέχρι το 77’, στο 84’ έμεινε με 10 παίκτες, στο 90’ ήρθε το τρίτο γκολ για τους Σκωτσέζους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ελλάδα, 138)
Με απογοήτευση έφυγε απ’ τη Σκωτία ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς έφτασε πολύ κοντά στην εξασφάλιση ενός σκορ που θα τον έβαζε σήμερα σε θέση οδηγού. Έβαλε τις βάσεις για να πάρει τεράστια νίκη, στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση και το σκορ πήγε στο 2-2, ακόμη κι αυτό θα ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, σε μια απ’ τις τελευταίες φάσεις κι ενώ έπαιζε με 10 παίκτες, δέχτηκε και τρίτο γκολ και πλέον βρίσκεται σε μειονεκτική θέση ενόψει της ρεβάνς, καθώς οφείλει να σκοράρει και να κερδίσει.

«Πετύχαμε δύο πολύ όμορφα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και διαχειριστήκαμε τα ατού τους. Τους περιορίσαμε. Τώρα έχουμε μία εβδομάδα για να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Για να γίνουμε καλύτεροι και να ελπίζουμε στο τέλος να είμαστε εμείς που θα περάσουμε στην επόμενη φάση», είπε ο κόουτς Παντελίδης. Ήταν η πέμπτη ήττα στα τελευταία έξι ματς στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε μόλις ένα απ’ τα τελευταία 11 ματς σε προκριματικά ή ομίλους (1-3-7)! Ωστόσο, είναι αρκετά αποτελεσματικό εντός έδρας, εκεί χάνει πάρα πολύ δύσκολα.

«Για να μπορέσουμε να περάσουμε θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί, πολύ δυνατοί και να διαχειριστούμε και τα συναισθήματά μας, κάτι το οποίο δεν κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει ακόμα να διαχειριστούμε και τις δυνάμεις μας», επεσήμανε ο Παντελίδης. «Πονάει» στα στόπερ ο Αστέρας, καθώς ο Πασαλίδης είναι τιμωρημένος και ο Ματρικάρντι τραυματίας, κάτι που μάλλον θα φέρει στο αρχικό σχήμα τον 18χρονο Χριστόπουλο. Πάει για βασικός στα αριστερά της μεσαίας γραμμής ο μπακ Άνχελ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 κόντρα στη Χιμπέρνιαν.

Στατιστικό: 3/4 Over 2.5 + G/G είχε σε φιλικά και επίσημα ματς ο Αστέρας

*Η Χιμπέρνιαν μετράει 3/3 Over 4.5 φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ, έχει κακή εκτός έδρας προϊστορία, καθώς ηττήθηκε στις τελευταίες 5/6 εξόδους της.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (Σκωτία, 267)
Είχε πάρει το ρόλο του αουτσάιντερ απ’ την αρχή, άπαντες έλεγαν ότι ο Αστέρας είναι πιο έμπειρος, ωστόσο στο φινάλε κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Ξεκίνησε τραγικά το ματς, είχε τρομερό πρόβλημα στις αντεπιθέσεις των Αρκάδων, από δύο τέτοιες ήρθαν τα γκολ της ομάδας του Παντελίδη και κάπως έτσι η Χιμπέρνιαν ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Έβγαλε αντίδραση σοβαρής ομάδας στο δεύτερο 45λεπτο, πίεσε ορθολογικά και ήξερε ότι έχει πλεονέκτημα στον αέρα, το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε στην ανατροπή στις καθυστερήσεις.

Ήταν η τρίτη διαδοχική επικράτηση στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ για τη Χιμπέρνιαν, όλες ήρθαν με πολύ μεγάλα σκορ, χαρακτηριστικό είναι ότι σκόραρε 15 γκολ σε τρία παιχνίδια (έβαλε 12 στη Ρούναβικ). «Πρέπει να έχουμε ισορροπία. Αύριο θέλουμε να είμαστε επιθετικοί. Το σημαντικό είναι να παίξουμε επιθετικά και να σκοράρουμε. Γνωρίζαμε ότι ο Αστέρας διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα, με παίκτες γρήγορους και τεχνικές δεξιότητες. Ωστόσο, είδα και αδυναμίες όπως είδα και στη δική μου ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν αποδώσαμε όπως θα θέλαμε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Έγιναν κάποια λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Ας ελπίσουμε αύριο να έχουμε μία καλή απόδοση», είπε ο κόουτς Λένον. Την Κυριακή η Χιμπέρνιαν ξεκινά το πρωτάθλημα εντός έδρας κόντρα στη Μάδεργουελ. Ο αρχισκόρερ Καμπέρι δεν προπονήθηκε χθες, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-2 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στατιστικό: Από 4/5 Over 3.5 έρχεται η Χιμπέρνιαν ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Εκτίμηση
Ο Αστέρας Τρίπολης είναι καλύτερος εντός έδρας, εκεί είναι το φαβορί, ωστόσο η Χιμπέρνιαν είναι πιο έτοιμη, έχει ποιότητα και πλέον έχει υπέρ της και το σκορ του πρώτου αγώνα. Έχουν το προβάδισμα οι Σκωτσέζοι, είναι ικανοί να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα των Αρκάδων στην άμυνα και να βρουν δίχτυα. Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.83 στον Stoiximan.

Πηγή: Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ