Προγνωστικά για το Αϊντχόφεν – Φέγενορντ

Προγνωστικά για το Αϊντχόφεν – Φέγενορντ

Δείτε τις προβλέψεις για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ολλανδίας ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Φέγενορντ.

*Ο τελικός του Σούπερ Καπ είναι μονός και διεξάγεται στην έδρα της εκάστοτε πρωταθλήτριας, μετά από απόφαση της ομοσπονδίας. Σε περίπτωση ισόπαλου ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*Η Αϊντχόφεν μετρά 11 κατακτήσεις και είναι η πολυνίκη του θεσμού, ενώ η Φέγενορντ μόλις 3.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Επέστρεψε πέρυσι και πάλι στην κορυφή και κατέκτησε το 24ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και 3ο τα τελευταία 4 χρόνια στην Eredivisie. Απόλυτα δίκαια και διατηρώντας μια απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της πανηγύρισε τον τίτλο, μην επιτρέποντας στον Άγιαξ να την απειλήσει. Ο απόλυτα πετυχημένος κόουτς Φιλίπ Κοκού, αποφάσισε να κλείσει το κεφάλαιο PSV και συνεχίζει την προπονητική του καριέρα στην Φενέρμπαχτσε, με την διοίκηση της ολλανδικής ομάδας να δίνει τα… κλειδιά σε έναν ακόμη πρώην παίκτη, που τίμησε την φανέλα της ομάδας, στον Μαρκ Φαν Μπόμελ. Αυτή θα είναι η πρώτη απόπειρα του 41χρονου τεχνικού που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο πλευρό του Κοκού αλλά και στην U-19 της ομάδας.

Στο μεταγραφικό κομμάτι ενισχύθηκε με τους αμυντικούς Ντούμφρις και Ανχελίνιο για τους οποίους ξόδεψε 11 εκατομμύρια ευρώ για να τους πάρει από Χέρενφεν και Σίτι αντίστοιχα, ενώ πήρε και τον αμυντικό Φιρχέφερ από τον Άγιαξ. Από την άλλη έχασε τον μπακ Αρίας, καθώς τον πούλησε για 11 εκατομμύρια ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ πούλησε και τον αμυντικό Μπρένετ με 5 εκατομμύρια ευρώ στην Χόφενχαϊμ. Στα φιλικά της παιχνίδια κέρδισε 2-1 την Βαλένθια, 4-0 τον Ολυμπιακό, 3-1 την Γαλατάσαραϊ, ενώ έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στην Ξαμάξ. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.

Στατιστικό: Μετρά 4/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, φιλικά κι επίσημα.

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη με σκορ 2-1 επί της Βαλένθια.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Τερμάτισε στην 4η θέση πέρυσι, αφού δεν κατάφερε να μείνει κοντά σε Άγιαξ και Αϊντχόφεν που διεκδίκησαν τον τίτλο. Ουσιαστικά πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα, ρίχνοντας το βάρος στο κύπελλο, το οποίο τελικά και κατέκτησε στο γήπεδο της και μπροστά στο κοινό της, επικρατώντας στον τελικό με σκορ 3-0 της Άλκμααρ. Ο Φαν Μπρόνκχορστ έχοντας την πλήρη στήριξη των οπαδών αλλά και της διοίκησης, παραμένει για μια ακόμη χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

Στο μεταγραφικό κομμάτι μάλλον βγαίνει ενισχυμένη, καθώς πήρε δανεικό τον μέσο Κλάσι από την Σαουθάμπτον, τον έμπειρο γκολκίπερ Φερμέερ από την Κλαμπ Μπριζ, τον μέσο Αγιούμπ από την Ουτρέχτη, ενώ έδωσε 2 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει τον 19χρονο φορ Σινιστέρα από την Όνσε Κάλντας, ευελπιστώντας να βρήκε… λαβράκι. Στα φιλικά της παιχνίδια κέρδισε τη Λεβάντε (2-1), τη Βασιλεία (5-0), την ερασιτεχνική Πούτεν (8-1), έχασε από την Γιουνγκ Μπόις (3-0), ενώ έμεινε ισόπαλη με σκορ 3-3 με την Φενέρμπαχτσε. Την Πέμπτη αντιμετωπίζει για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ εκτός έδρας την Τρέντσιν, ενώ ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή 12 Αυγούστου με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ντε Γκράαφστσαπ. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τέθηκαν εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Αγιούμπ και ο φορ Γιόργκενσεν.

Στατιστικό: Μετρά 6 σερί over στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, φιλικά κι επίσημα.

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη με σκορ 2-1 επί της Λεβάντε.

Εκτίμηση
Η Αϊντχόφεν είχε πολύ καλή παρουσία στα περισσότερα φιλικά της παιχνίδια, παίζει πλήρης και στην έδρα της, την ώρα που η Φέγενορντ δεν θα έχει τον γκολτζή της. Επιλέγω τον άσο σε απόδοση 1,94.

Πηγή: Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ