Προγνωστικά για το Σατορού-Λοριάν

Προγνωστικά για το Σατορού-Λοριάν

Δείτε τις προβλέψεις για τον αγώνα Σατορού-Λοριάν για τη 2η Κατηγορία της Γαλλίας

2η αγωνιστική

ΣΑΤΟΡΟΥ

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στην πρεμιέρα της Ligue 2 η Σατορού, παραχωρώντας ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) στην έδρα της Κλερμόν. Ανοικτό παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες από το ξεκίνημα, θα μπορούσε να χάσει ακόμη και να κερδίσει το παιχνίδι, το τελικό σκορ μπορεί να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την πραγματικότητα, ωστόσο κρίνεται δίκαιο αφού οι δύο ομάδες κυνήγησαν μέχρι το φινάλε τη νίκη. Απόλυτα ικανοποιημένος ο κόουτς Βασέρ, κυρίως από τη σταθερότητα που έδειξε η ομάδα στο αμυντικό κομμάτι.

Οι «ειδικοί» εκτιμούν ότι η Σατορού δεν μπορεί να επαναλάβει πορεία αντίστοιχη της περσινής (τερμάτισε 9η, είχε πέντε λιγότερους πόντους απ’ την 5η θέση και τα μπαράζ ανόδου) και γι’ αυτό την κατατάσσουν ανάμεσα στις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Αποδυναμώθηκε αισθητά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, π αρελθόν αποτελούν οι δανεικοί Ασέν, Τραορέ, Αλχαντούρ και Μπενραμά, όλοι τους βασικοί και αναντικατάστατοι. Στον αντίποδα, οι προσθήκες μέχρι στιγμής είναι μόλις τέσσερις, οι Σαρ (αμ. μέσος από Κορτράικ), Κοντρέρας (τερματοφύλακας από Τατσίρα), Βανταλεγκέμ (στόπερ, από Λιλ Β) και Λιβολάντ (εξτρέμ, από Γκινγκάμπ), παίκτες νεαροί σε ηλικία. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, συνεχίζει με πλήρη αποστολή.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Κλερμόν.

Στατιστικό: Από 2-3 γκολ συνοδεύτηκαν τα τρία απ’ τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Σατορού.

ΛΟΡΙΑΝ

Από την άλλη πλευρά, η Λοριάν κινήθηκε στη μετριότητα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τη Χάβρη εντός έδρας. Έδειξε να χρειάζεται ακόμη δουλειά (κυρίως στα τελειώματα των φάσεων), ήταν σοβαρή στα μετόπισθεν και κατάφερε να αποφύγει το γκολ. Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, παρόλα αυτά σπατάλησε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά ο Γουΐσα αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, με το τελικό 0-0 κρίνεται εν γένει δίκαιο.

Ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ της κατηγορίας διαθέτει η Λοριάν, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι η άνοδος αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας. Σε μεταγραφικό επίπεδο, ήρθαν λεφτά για την παραχώρηση του 19χρονου μέσου Γκουεντουζί στην Άρσεναλ (8 εκ. ευρώ), παρελθόν αποτελεί και ο μέσος Μπουανγκά (3 εκ. ευρώ στη Νιμ), η ομάδα της Βρετάνης καρπώθηκε επίσης 6 εκ. ευρώ για την οριστική παραχώρηση του Βαρί στην Πόρτο. Πρόσφατη αποχώρηση αυτή του Τουρέ (αμυντικός, 350.000 ευρώ στη Νιμ), ενώ δόθηκε δανεικός στη Σπόρτινγκ Χιχόν ο Πειμπερνέ (αμυντικός). Σε ό,τι αφορά τις προσθήκες, θα δώσουν πολύτιμες λύσεις οι Σαϊνάτι (στόπερ, από Αζαξιό), Μάρτινς-Περέιρα (δεξιός μπακ, από Γκινγκάμπ), Μέντες (αμυντικός, από Λαβάλ) και Σισοκό (επιθετικός, από Μπεζιέρ0, ενώ στα θετικά προστίθεται και το γεγονός ότι έμεινε μεγάλο κομμάτι του περσινού κορμού του ρόστερ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Χάβρη.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα τρία απ’ τα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της Λοριάν.

Πηγή:betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ