Προγνωστικά για το Σούντσβαλ-Νόρκεπινγκ

Προγνωστικά για το Σούντσβαλ-Νόρκεπινγκ

Δείτε τις προβλέψεις για τον αγώνα της 1ης Κατηγορίας της Σουηδίας ανάμεσα σε Σούντσβαλ και Νόρκεπινγκ

16η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Νόρκεπινγκ – Σούντσβαλ 1-0

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Κατάφερε να μείνει όρθια σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας η Σούντσβαλ, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 με την Τζουργκάρντεν. Έβαλε από την αρχή δύσκολα στην αντίπαλο, όσο απείλησε άλλο τόσο απειλήθηκε η εστία της, έδειξε τρομερή μαχητικότητα, έμεινε πίσω στο 76’ (1-0) και βρήκε άμεσα την απάντηση στο 80’ της συνάντησης (1-1), με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

Δεύτερη αγωνιστική που παραμένει αήττητη η Σούντσβαλ, μετά τη νίκη επί της Κάλμαρ (0-2), έπεσε στην 8η θέση με 22 πόντους, στο +19 απ’ τα μπαράζ παραμονής και στο +10 απ’ τον απευθείας υποβιβασμό. Δεν κινδυνεύει πρακτικά με υποβιβασμό, παρόλα αυτά δεν πρέπει να χαλαρώσει, γιατί έχει κακό σερί μπορεί να τη φέρει σε δύσκολη θέση. Εντός έδρας μετράει απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες με 12-7 τέρματα. Συμπλήρωσαν κάρτες οι Θιέρκολες (Μέσος, 14, 0) και Μπατανέρο (Μέσος, 15, 2), αμφίβολος ο Μίρεσταμ (Αμυντικός, 15, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Τζουργκάρντεν.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Από την άλλη πλευρά, η Νόρκεπινγκ γνώρισε ήττα μετά από 2.5 μήνες (και κάτι παραπάνω), από την Μάλμε με 2-1 εκτός έδρας. Μέτρια προς κακή η εμφάνισή της, δεν κατάφερε να γίνει απειλητική στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήγε με την πλάτη στον τοίχο στην ανάπαυλα (1-0 στο 6’ με πέναλτι). Στην επανάληψη έφερε το ματς στην ισορροπία στο 56’ (1-1), δεν το χάρηκε για πολύ, καθώς δέχθηκε το 2-1 στο 65’ (2-1) και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση για να αποφύγει την ήττα.

Πρώτη ήττα για την Νόρκεπινγκ, μετά από δύο σερί νίκες και συνολικά οκτώ αγωνιστικές που αγνοεί τη νίκη (6-2-0). Βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης με 30 πόντους, στο -3 απ’ τη δεύτερη Χάμαρμπι και στο -6 απ’ την πρωτοπόρο ΑΪΚ Στοκχόλμης, έχοντας από τη δεύτερη παιχνίδι λιγότερο, ενώ βρίσκεται στο +2 απ’ την τέταρτη Τζουργκάρντεν. Εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με 11-9 τέρματα. Εξέτισε ο Φιόλουσον (Αμυντικός, 12, 0), συμπλήρωσε κάρτες ο Θοράρινσον (Μέσος, 15, 1). Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Λάρσεν (Μέσος, από Γκρόνινγκεν).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Μάλμε.

Στατιστικό: G/G οι τρεις πρόσφατες έξοδοι της Νόρκεπινγκ στο πρωτάθλημα.

Πηγή:betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ