Προγνωστικά για το Χαλ-Άστον Βίλα

Προγνωστικά για το Χαλ-Άστον Βίλα

Δείτε τις προβλέψεις για τον αγώνα της Τσάμπιονσιπ ανάμεσα σε Χαλ και Άστον Βίλα

*1η αγωνιστική
*Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην πρεμιέρα και του περσινού πρωταθλήματος στην έδρα της Άστον Βίλα, με αποτέλεσμα 1-1.
*Η Χαλ κέρδισε μόλις ένα απ’ τα 14 τελευταία ματς εναντίον της Άστον Βίλα σε όλες τις διοργανώσεις.

ΧΑΛ

Δεν ήταν σίγουρη η παραμονή στα μέσα της χρονιάς για τη Χαλ, η οποία έδειχνε ότι θα έμπαινε σε περιπέτειες. Ο ερχομός του Άντκινς τον Δεκέμβριο έφερε διαφορετικό «αέρα», οι «τίγρεις» πήραν τα αποτελέσματα που ήθελαν και ουσιαστικά δεν κινδύνευσαν ποτέ, τερμάτισαν στην 18η θέση με 49 πόντους, στο +8 απ’ την τελευταία τριάδα της κατάταξης. Συνεχίζει στην άκρη του πάγκου ο έμπειρος Άντκινς, ο οποίος καλείται να δημιουργήσει μια νεανική ομάδα, χωρίς ιδιαίτερες οικονομικές δυνατότητες, στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός απ’ την παραμονή.

Χάθηκαν αρκετά κομβικοί παίκτες, όπως οι Λάρσον, Ερνάντες, Μέιλερ, Κλαρκ, Ντόουσον και ΜακΓκρέγκορ, λίγες οι προσθήκες μέχρι στιγμής, ξεχωρίζουν οι Μπερκ (στόπερ, από Γουέστ Χαμ), Ντε Βάις (στόπερ, από Αϊντχόφεν) και Μιλίνκοβιτς (εξτρέμ, από Τζένοα). Είναι δεδομένο ότι η Χαλ θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να «δέσει» και να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο, αυτό φάνηκε περίτρανα και στα φιλικά, όπου κέρδισε μόλις μια φορά στα πέντε τελευταία (1-2-2), δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία, στην πρόβα τζενεράλε έμεινε στο 1-1 με την Μπάρσνλεϊ.

Προηγούμενο ματς: Φιλική ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Μπάρνσλεϊ.

Στατιστικό: Έρχεται από 4/5 G/G

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Όταν φτάνεις στον τελικό ανόδου, 90 λεπτά μακριά απ’ τον στόχο σου και δεν τα καταφέρνεις, τότε αυτομάτως η χρονιά σου κρίνεται αποτυχημένη. Πόσο μάλλον, αν λέγεσαι Άστον Βίλα και η φυσική σου θέση είναι στην Πρέμιερ. Ωστόσο, οι «βίλατζερς» τα έκαναν όλα σωστά μέχρι τον τελικό, εκεί ηττήθηκαν απ’ τη Φούλαμ 0-1 και είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν ακόμη μια σεζόν στην Τσάμπιονσιοπ, με την ελπίδα ότι φέτος τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Είναι μια απ’ τις ομάδες που θεωρούνται διεκδικήτριες των πρώτων θέσεων, μοιάζει σίγουρο ότι θα είναι τουλάχιστον στα πλέι οφ.

Υπήρξαν διοικητικές εξελίξεις το καλοκαίρι, αφού το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ανήκει πλέον στον Αιγύπτιο, Νασέφ Σαβίρις, ο οποίος εκτιμάται ότι έχει περιουσία περίπου 6.8 δις! Η αγοραπωλησία έλαβε χώρα τον Ιούλιο, μέχρι τότε είχαν προλάβει να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες, όπως οι Τέρι, Αγκμπολαχόρ, Σαμπά, ενώ πωλήθηκαν οι δανεικοί Αμαβί, Χιλ και Τζολίνι. Σε επίπεδο προσθηκών, η Άστον Βίλα έχει πάρει μόνο τον γκολκίπερ Μορέιρα με τη μορφή δανεισμού απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης, το θετικό είναι ότι συνεχίζει με τον κόουτς Μπρους, η παρουσία του οποίου αποτελεί εγγύηση. Αρκετά καλή στα φιλικά, έρχεται από τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς. Θα παίξει ο μέσος Γκρίλις, παρότι γράφεται ότι θα παραχωρηθεί στην Τότεναμ.

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση 2-1 κόντρα στην Διναμό Δρέσδης.

Στατιστικό: Έρχεται από πέντε διαδοχικά Over 2.5.

Πηγή:betarades.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ