Προγνωστικά για το Ντιναμό Δρέσδης-Ντούισμπουργκ

Προγνωστικά για το Ντιναμό Δρέσδης-Ντούισμπουργκ

Δείτε τις προβλέψεις για τον αγώνα της 2ης Κατηγορίας της Γερμανίας ανάμεσα σε Ντιναμό Δρέσδης και Ντούισμπουργκ

1η αγωνιστική.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Καμία εντύπωση δεν προξένησε η πορεία της Ντιναμό Δρέσδης την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Πραγματοποίησε σε γενικές μια κακή χρονιά, τερματίζοντας στη 14η θέση με 41 πόντους, μόλις έναν παραπάνω απ’ τα μπαράζ και δύο απ’ τον απευθείας υποβιβασμό. Στο φινάλε ηττήθηκε από την Ουνιόν Βερολίνου (0-1), αλλά σε συνδυασμό με τις ήττες Άουε και Μπραουνβάιγκ παρέμεινε στην κατηγορία. Δύσκολη προμηνύεται και η φετινή σεζόν για την ομάδα της Δρέσδης, οι «ειδικοί» την συγκαταλέγουν στις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή.
Στον πάγκο συνεχίζει για τέταρτη σερί χρονιά ο Νοϊχάους, το ρόστερ της δεν υπέστη πάρα πολλές απώλειες σε σχέση με πέρσι. Μοναδική σοβαρή απώλεια ο Χάουπμαν (Μέσος, Κολωνία). Κινήθηκε ενεργά στη μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας τους Βάλκβιστ (αμυντικός, από Νόρκεπινγκ), Χαμαλάινεν (αμυντικός, από Ζούλτε Βάρεγκεμ), Ντούρμιτς (αμυντικός, από Ουτρέχτη), Νικολάου (μέσος, από Βίτσμπουργκερ Κίκερς), Ατίκ (μέσος, από Ντάρμσταντ) και Έμπερς (μέσος, Ίνγκολσταντ). Άξιο αναφοράς, ότι κάθε χρόνο έχει τη στήριξη των οπαδών της, με τα διαρκείας να έχουν φθάσει τα 17.000! Οφείλει να εκμεταλλευτεί περισσότερο την έδρα της τη φετινή σεζόν. Στο 3-1-2 το ρεκόρ της στα φιλικά προετοιμασίας, στην πρόβα τζενεράλε ηττήθηκε από την Άστον Βίλα (1-2).

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 2-1 από την Άστον Βίλα.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τρία απ’ τα τέσσερα τελευταία φιλικά της Ντιναμό Δρέσδης.

ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από την άλλη πλευρά, η Ντούισμπουργκ αν και νεοφώτιστη κατάφερε να πραγματοποιήσει μια εκπληκτική πορεία –τηρουμένων των αναλογιών-, τερματίζοντας στην έβδομη θέση της κατάταξης, οκτώ πόντους περισσότερους απ’ τα μπαράζ παραμονής. Παρόμοια με την περσινή σεζόν αναμένεται η φετινή, οι εταιρείες θεωρούν πως οι «ζέβρες» θα περιοριστούν στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, καθώς ούτε ψηλότερα μπορούν να κοιτάξουν, ούτε ουσιαστικά θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό.

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά συνεχίζει στον πάγκο ο Βούλγαρος τεχνικός Γκούεφ. Στα μεταγραφικά, η κυριότερη απώλεια ήταν η πώληση του Φλέκεν (τερματοφύλακας, στη Φράιμπουργκ με 800.000). Ενισχύθηκε στην επίθεση με την απόκτηση των Φερχόεκ (από Χαϊντενχάιμ), Σουκούτα – Πασού (από Σαντχάουζεν) και Γκιάου (από Σόνενχοφ). Πρόσθεσε βάθος και στην άμυνα με τις προσθήκες των Νέουμαν (από Βίτσμπουργκερ Κίκερς), Ρέγκεσελ (από Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Σέο Γιουνγκ – Τζάε (από Αμβούργο). Καλή η εικόνα της στα φιλικά (4-0-2), ενώ έδωσε επίσης ακόμη δύο 45λεπτά με τις Φιορεντίνα (0-0) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-1). Δεν υπολογίζεται για την πρεμιέρα ο τιμωρημένος Σουκούτα – Πασού (Επιθετικός).

Προηγούμενο ματς: Νίκησε σε φιλικό 4-1 την Αλ Σαντ.

Στατιστικό: Over 2.5 τα πέντε απ’ τα έξι φετινά φιλικά της Ντούισμπουργκ.

Πηγή:betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ