Προγνωστικά για το Καραμπάκ – Μπάτε Μπόρισοφ

Προγνωστικά για το Καραμπάκ – Μπάτε Μπόρισοφ

Δείτε τις προβλέψεις για το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League μεταξύ Καραμπάκ και Μπάτε Μπόρισοφ.

Πρώτα παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, θα ακολουθήσει ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στην έδρα της φιλοξενούμενης.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ηττημένος το νικητή του ζευγαριού Σέριφ – Βαλούρ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Tofiq Bəhramov adına Respublika», και όχι τη φυσική έδρα της Καραμπάκ, «Azersun Arena». Και τα δύο γήπεδα βρίσκονται στην ίδια πόλη, το Μπακού.

ΚΑΡΑΜΠΑΚ (Αζερμπαϊτζάν, 73)

Από τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της η Καραμπάκ, πετώντας νοκ άουτ τις Ολίμπια Λιουμπλιάνα (συνολικό σκορ 1-0) και Κουκέσι (συνολικό σκορ 3-0). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην τελευταία στο Αζερμπαϊτζάν, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντάνι Κιντάνα στο 24’. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματά τους στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 57’ με τον ίδιο τρόπο.

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Ντελάρντζ ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90’. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 52’, όταν ο Άλα αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Στις 14 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Καραμπάκ για το Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε μόλις δύο ήττες, αυτές από τις Ρόμα (2-1) και Τσέλσι (4-0) στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017 και 22 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, αντίστοιχα.

Στις υπόλοιπες σημείωσε έξι νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στις έντεκα σημειώθηκε NG, ενώ στις οχτώ σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. «Γνωρίζουμε πως η αναμέτρηση με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ είναι ιδιαίτερα σημαντική, πρόκειται για μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη, παραμένει σταθερή τα τελευταία χρόνια. Δεν θα έχουμε εύκολη δουλειά απέναντί της, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε τα λάθη», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Καραμπάκ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ.

Προηγούμενο ματς: Η Καραμπάκ επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Κουκέσι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στατιστικό: Σημειώθηκε NG στα έξι τελευταία παιχνίδια της Καραμπάκ για το Τσάμπιονς Λιγκ

 

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (Λευκορωσία, 75)

Έστω κι αν δυσκολεύτηκε, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ελσίνκι στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τη «λευκή ισοπαλία» στη Λευκορωσία, το συγκρότημα του Αλεξέι Μπάχα επικράτησε αυτής με 2-1 στη Φινλανδία την προηγούμενη βδομάδα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με το αυτογκόλ του Ραφίνια στο 21’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Στάσεβιτς διπλασίασε τα τέρματά τους. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 28’ με τον Γιαγκχούμπι, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για το Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε μόλις δύο ήττες, αυτές από τις Νταντάλκ (3-0 εκτός έδρας) και Σλάβια Πράγας (1-0 εκτός έδρας) στις 2 Αυγούστου του 2016 και στις 25 Ιουλίου του 2017, αντίστοιχα. Στις υπόλοιπες σημείωσαν πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στις 20 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις για την ίδια διοργάνωση πανηγύρισε μόλις δύο νίκες. Στις υπόλοιπες σημείωσε έξι ισοπαλίες και 12 ήττες.

Στις έντεκα σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις δέκα δεν κατάφερε να σκοράρει. «Η Καραμπάκ είναι μία δυνατή ομάδα, η οποία έχει δώσει το παρών αρκετές φορές σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Γνωρίζουμε καλά την αντίπαλό μας, πιστεύω πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Στο πρωτάθλημα μετά από 17 αγωνιστικές συγκέντρωσε 44 βαθμούς, όντας στην κορυφή της κατάταξης. Το Σάββατο (11/8) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Γκοροντέγια για το Κύπελλο Λευκορωσίας.

Προηγούμενο ματς: Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Ελσίνκι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή:betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ