Ρίχνεται στη μάχη η Τζέονμπουκ

Ρίχνεται στη μάχη η Τζέονμπουκ

Ο πρώτος προημιτελικός ανάμεσα σε Τζέονμπουκ και Σουγόν μπορεί να δώσει ισχυρό φαβορί για την πρόκριση

Η Αλ Ντουχαΐλ ήταν καταιγιστική, εντούτοις η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας και κέρδισε με το «φτωχό» 1-0. Στο 4.00 έχει πέσει πλέον η απόδοση στο να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας η Τζέονμπουκ από το 6.50, που είχε προταθεί πριν από περίπου δύο βδομάδες. Ήταν ξεκάθαρα από τα value της φετινής χρονιάς και ήταν θέμα χρόνου να καταλάβουν οι εταιρείες το λάθος τους.

Σε λίγες ώρες η Τζέονμπουκ υποδέχεται τη Σουγόν στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας και έχει μεγάλο προβάδισμα για να εξασφαλίσει την πρόκριση από τώρα. Στο πρωτάθλημα η μεταξύ τους διαφορά βρίσκεται στους 21 βαθμούς. Η Τζέονμπουκ επιβλήθηκε και στις δύο φετινές αναμετρήσεις (2-0 εντός, 3-0 εκτός) και είναι ένα επίπεδο τουλάχιστον πιο πάνω. Εξάλλου, έχει χτιστεί τη φετινή σεζόν με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή της Ασίας.

Το κλίμα στη φιλοξενούμενη δεν είναι ιδανικό. Ο προπονητής Σέο Τζουνγκ – Γον παραιτήθηκε χθες μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια και στο σημερινό ματς θα παραταχθεί με υπηρεσιακό στον πάγκο. Είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, θα έχει και πάλι σημαντικές απουσίες και θεωρώ πολύ δύσκολο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Ο άσος στο -1 ασιατικό χάντικαπ έχει αξία και θα τον κρατήσω.

Πηγή: bet-hoven.net

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ