ΚΙΝΑΛ: Πρωτοφανής η ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τους πληγέντες στο Μάτι

ΚΙΝΑΛ: Πρωτοφανής η ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τους πληγέντες στο Μάτι

Με την ανακοίνωση η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου καλούσε τους πληγέντες της πυρκαγιάς για ενημέρωση αναφορικά με την πορεία της έρευνας.

Πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά χαρακτηρίζει την ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, με την οποία καλούνται πληγέντες από τις πυρκαγιές στο Μάτι να ενημερωθούν για την πορεία της έρευνας, ο τομέας Δικαιοσύνης του Κινήματος Αλλαγής.

«Με μια πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Α.Π. καλούνται όσοι από τους πληγέντες στο Μάτι αμφισβητούν τη βούληση της Δικαιοσύνης για την άμεση περαίωση της διερεύνησης της υπόθεσης, να προσέλθουν στο γραφείο της προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της έρευνας!.

«Αφού, προηγουμένως, κλονίστηκε συθέμελα το κύρος της Δικαιοσύνης και οι βασικές αρχές του Κράτους Δικαίου, η Εισαγγελία καλεί τους πολίτες να διαπιστώσουν «ιδίοις όμμασι» την ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη λειτουργία της!», τονίζει το ΚΙΝΑΛ και σημείωσε:

«Μάλιστα, λειτουργώντας ως εταιρεία που προωθεί τα προϊόντα της, καλεί τους ενδιαφερόμενους «να επικοινωνήσουν με το γραφείο μας στα τηλέφωνα 210 6419175 και 210 6419331, προκειμένου να κλείσουν συνάντηση μαζί μας, για ενημέρωσή τους».

Ας σταματήσει -επιτέλους- ο ευτελισμός των Θεσμών. Η Δικαιοσύνη δείχνει τον ανθρωπισμό της με τα έργα και τις αποφάσεις της. Όχι με… καφέ και συμπάθεια!», καταλήγει ο τομέας Δικαιοσύνης του Κινήματος Αλλαγής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ